Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тренер затоа што многу хаотична игра имаат некако, многу голови примат. Точно е дека ви носи резултати , но ипак мислам дека со поискусен тренер каде каде ќе сте подобри од тоа што сте...

Тренер затоа што многу хаотична игра имаат некако, многу голови примат. Точно е дека ви носи резултати , но ипак мислам дека со поискусен тренер каде каде ќе сте подобри од тоа што сте...

Скоро сум сигурен дека 2 до 3 пати си го гледал оваа година Челзи.Челзи во ПЛ ја има најдобрата одбрана со 21 постигнат гол,а само 9 примени и ти ми викаш примаат многу голови.

Скоро сум сигурен дека 2 до 3 пати си го гледал оваа година Челзи.Челзи во ПЛ ја има најдобрата одбрана со 21 постигнат гол,а само 9 примени и ти ми викаш примаат многу голови.

Арсенал имаат најдобра одбрана, само 6 имаат примено. На страна статистиката, не ни ја бива одбраната сезонава. Многу глупи голови примивме.

Арсенал имаат најдобра одбрана, само 6 имаат примено. На страна статистиката, не ни ја бива одбраната сезонава. Многу глупи голови примивме.

Ја сметам за една од најдобрите.Ако сте примиле некои глупи голови,не значи дека тие важат за 2-3 или повеќе. Дали е евро-гол или глуп гол сеисто ми е,само различно е чувството за фановите на ТВ или на трибини. :ROFLMAO:

Ја сметам за една од најдобрите.Ако сте примиле некои глупи голови,не значи дека тие важат за 2-3 или повеќе. Дали е евро-гол или глуп гол сеисто ми е,само различно е чувството за фановите на ТВ или на трибини. :ROFLMAO:

На хартија изгледа ептен јако. Иванович, Тери, Кејхил, Луиз, Кол, Бертранд и Азпиликета. Против помалите тимови добри беа иако несигурни. Против Арсенал примивме гол, против Тотенхем два, а од вас седум на две утакмици.

На хартија изгледа ептен јако. Иванович, Тери, Кејхил, Луиз, Кол, Бертранд и Азпиликета. Против помалите тимови добри беа иако несигурни. Против Арсенал примивме гол, против Тотенхем два, а од вас седум на две утакмици.

Добро,сеа не може да е кинески ѕид,ебаго! :)
И плус тоа статистиката кажува нешто друго,така да.. ;)

Грешка си Трнбл не играше

Азпи и Бертранд не ни се прв тим.

Нели расчистивме дека Челзи нема други играчи?

БОООЖЕ пораз да не се знаело да се признае...
аааааа значи подоле од тој пост имам уште еден каде пишав кои првотимци ви играа, не се бламирај не се работи за признавање и непризнавање него кој со кој стостав настапил дека имаше некои забуни ;)
--- надополнето: 1 ноември 2012 во 17:22 ---
Јас па од вас имам научено дека во Јунајтед нема статус првотимец, и на никој не му е загарантирано местото, а сега викате дека од првотимци само Рафаел ви играл. Нани, Андерсон, Гигс, Велбек, Чичарито во резервите ви играат?

Како и да е, не е ни битно ова и глупо е што воопшто стана збор на оваа тема.
сезонава да, не се у прв план освен ако се прават ротации али ради тоа неможеш да речеш дека се првотимци нели :)

Прашање до Менју фановите - Ќе ви игра ли предавничето???

Прашање до Менју фановите - Ќе ви игра ли предавничето???
Не знам на кого мислишo_O,ние немаме предавник у тимот,да не мислиш на Силвестре,он не е наш играч само тренира со тимот

Без разлика дали се глупи или не головите, бројката е добра.
Е сега ДА, Арсенал има 6 примено, но и Челзи пред утакмицата имаше само 6 примено :свиркам:

Штета што не е арогантно копиле Ван Перси инаку баш би ми било ќејф после хет трикот во сабота да ви го извади и да ви се измоча на екраните. Ама човекот е сепак класа и нема сигурно да се избламира, напротив ќе ја наведне главата и ќе им мафне во стилот на опрости извини, како што роналдо им направи на спортинг. Сума сумарум, сватете дека човекот си отиде за да стане шампион, нешто кое не можеше арсенал да му го овозможи и нешто кое ве боли да го прифатите, па затоа бил и предавник, куров муров...тоа е.

Штета што не е арогантно копиле Ван Перси инаку баш би ми било ќејф после хет трикот во сабота да ви го извади и да ви се измоча на екраните. Ама човекот е сепак класа и нема сигурно да се избламира, напротив ќе ја наведне главата и ќе им мафне во стилот на опрости извини, како што роналдо им направи на спортинг. Сума сумарум, сватете дека човекот си отиде за да стане шампион, нешто кое не можеше арсенал да му го овозможи и нешто кое ве боли да го прифатите, па затоа бил и предавник, куров муров...тоа е.
А од друга гледна точка заедно со Клатенбург се посилни и ќе му овозможи ТИТУЛА.
ЗАЕДНО сме посилни!.
Најчудно ми е тоа што не отиде во некој друг клуб али потоа прочитав дека му бил сон да игра во манчестер епа нека му е со среќа ...

:eek:

tumblr_mcpwt2fKun1qiqjvto1_500.gif

^ = Арогантно копиле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom