vlatkolik
~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
- Член од
- 17 мај 2007
- Мислења
- 2.647
- Поени од реакции
- 28
Кога деца?Кога ќе дојде време за нив,кога ќе се зачнат,не иде секогаш по планот кој сме го планирале,за мене децата се дар од Бога и кога ќе дојдат добродошле,не ги сваќам оние постови "во врска толку и толку години па уште неколку години без деца онака да се види како ќе функционира"-не сте се исфурале сите тие години во врска па сега ќе надохнадувате?!?!
Материјално поткрепени па тогаш деца,донекаде да донекаде не се согласувам со таа мисла па не биле сите моќни финансиски што имаат деца,и моите кога сум се родил не работеле и двајцата па не ми фалело ништо колку што знам од муабети и памтам па си дошло се во ред и работичка и парички и уште едно детенце се по ред
Материјално поткрепени па тогаш деца,донекаде да донекаде не се согласувам со таа мисла па не биле сите моќни финансиски што имаат деца,и моите кога сум се родил не работеле и двајцата па не ми фалело ништо колку што знам од муабети и памтам па си дошло се во ред и работичка и парички и уште едно детенце се по ред
Топ браво е со ова се согласувам во потполност и срамота за оние кои растураат брак поради вакви околности,каде отишла таа љубов која била крунисана со брак не ми е јасно тоа при вакви околностиAceto18 напиша:Но зошто на пример ако мојата девојка не е способна да роди деца (не дај боже) да ја оставам..... кога ја сакам. Потоа што ке се случи со неа. Така да ако не можеме да имаме деца (не дај боже) ке си посвоиме и пак ке ни биде убаво