Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ти е јасно мори несреќо. Ко се случвале работите за кои обвинуваш си имала 7-8 години, незнаеше носо да си го избришиш а за фудбал ич муабет непрајме.Ќути те замолувам. На сите се ни е јасно.
П.С. Ти и твојот тим преиспитајте се.![]()
Доста бе па и ти, не ми го крши филмот. Таман се убедив себеси дека немаме тим и дека местиме ти ме враќаш пак во илузија дека Јуве се силни. Овој удар нема да го издржи моето срце.Шо ти е јасно мори несреќо. Ко се случвале работите за кои обвинуваш си имала 7-8 години, незнаеше носо да си го избришиш а за фудбал ич муабет непрајме.
Јас мислам дека дојде време Јуве да изгуби....
Моментално јес да се Јуве поквалитетни, ама што знам сепак мислам дека Интер ќе му ја заебе серијата на Јуве.
sreken rodenden deneska...no poklonot ke treba da pocekate do sabotaРоденденски поклон за Јуве, не за менеНа денешен ден пред 115 години е формиран Јувентус....
Наместо слики со Мерда содржини кои што не доликуваат,Еве една ретро слика од два Фудбалски великани и вискински фудбалски Џентлемени како што би рекол Бранко Илиевски![]()
Па подобриот нека победи и водете некоја квалитетна дискусија а не средношколска.
А што гледате кога мислите дека све е наместено? Фолија на глава и угасете све дома.
Му беа омилен клуб од странство на Гери Невил. Не за џабе човекот ги викна на прошталнатаместачите се бранат еден со друг. гарант и фергусон има умешано прсти во италија и оваа федерација е негова. само зошто ги мести јуве тоа не знам
![]()
Те замолувам без навреди, дедо.Шо ти е јасно мори несреќо. Ко се случвале работите за кои обвинуваш си имала 7-8 години, незнаеше носо да си го избришиш а за фудбал ич муабет непрајме.
Те замолувам без навреди, дедо.
За мои години, доволно знам за фудбал, верувај, без разлика што фудбалот е машки спорт.
Ти научи правилно да се изразуваш и смирено и непристрасно да реплицираш, па можда тогаш ќе се разбереме.