Derby d'Italia, Juventus - Inter, 03.11.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Leo Bonnie
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот

• Вкупно гласачи
    180
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што знаеме, Италијанската Серија А, веке долги години наназад е тотално исфарсирана и реално повеќето од натпреварите се наместени. :)

kpTtT.gif

Не бе не е чоек за вас тема да отворит, 5 страни и све глупости.
Ебате гејојте, еден муабет не знајте асален да напрајте.:icon_mrgr:

Како што знаеме, Италијанската Серија А, веке долги години наназад е тотално исфарсирана и реално повеќето од натпреварите се наместени. :)
Па ќе дадам еден реален одговор - Јувентус би требало да победат...нема врска дал' Интер ќе дадат први гол, на сите ни е познато (дури и на фановите на Јувентус, само што не сакаат да признаат) дека Јувентус се утепаа од местење, значи пред сите останати се во овој „бизнис“. Така што, типувам на победа за Јувентус, практично не верувам дека судиите ќе дозволат да биде поразена „старата дама“. ;)
Ова ти е алиби за евентуален пораз или озбилно вака мислиш? Ако е ова второто треба озбилно да се преиспиташ, нешто не е во ред со тебе.

Ај и јас да си обезбедам едно алиби во стил на сладоледџијата, ако победи Интер ќе биде местено:)

Навивач сум на Милан но ваков спектакуларен натпревар не смее да се пропушти. Типувам нерешено.

Јас мислам дека дојде време Јуве да изгуби :)....
Моментално јес да се Јуве поквалитетни, ама што знам сепак мислам дека Интер ќе му ја заебе серијата на Јуве.

Моментално јес да се Јуве поквалитетни, ама што знам сепак мислам дека Интер ќе му ја заебе серијата на Јуве.
Не бе па и ти, исклучена е таа можност. Јуве фино убаво ќе си го плати судијата и Интер нема што да бара. Се е наместено бе, па и ти викаш Интер ќе тепал. Јуве нема ни состав ни ништо, само со судии игра а Интер е светлосни години пред нив ама је*ига судии не им дозволуваат да пркнат. Навистина штета што еден таков второлигашки тим се форсира а во втор план се става еден таков потенцијал каков што го има составот на Интер ама таква е суровата реалност.

Не бе па и ти, исклучена е таа можност. Јуве фино убаво ќе си го плати судијата и Интер нема што да бара. Се е наместено бе, па и ти викаш Интер ќе тепал. Јуве нема ни состав ни ништо, само со судии игра а Интер е светлосни години пред нив ама је*ига судии не им дозволуваат да пркнат. Навистина штета што еден таков второлигашки тим се форсира а во втор план се става еден таков потенцијал каков што го има составот на Интер ама таква е суровата реалност.
Јас барем имам алиби, ти го немаш ни тоа. Ќути те замолувам. На сите се ни е јасно.
П.С. Ти и твојот тим преиспитајте се. ;)

Јас барем имам алиби, ти го немаш ни тоа. Ќути те замолувам. На сите се ни е јасно.
П.С. Ти и твојот тим преиспитајте се. ;)
Се преиспитувавме 6 години и дојдовме до заклучок дека местевме за да бидеме седмо место пред две и три години;)

Да знаеш колку пати само ова е напишано .... не се брои веќе .... пред секоја дерби утакмица е "време" Јуве да изгуби :) . Уште 10-15 утакмици можеме минимум без пораз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom