Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Victor Moses is the most nervous interviewee I've seen since Ledley King. :icon_lol:

цццццц Челзи педери,тепаа со судии (n)

овој пат челзи успеаја да го тепаат и судијата, да беше друг судија и појќе ќе тепаа :vozbud:

Честито победа Челзи. Многу интересен меч, иако не го глеав првото. Добра акција при голот на Нани, пасот на Хазард и нормално the one and only Ryan Giggs. Децава позади малку дожд ги фати на крајот, затоа беа такви. :pos:

искрено задоволен сум од она Нани што го прикажа (y)
а она па педерчено оскар со млечни заби што е уште шо толку почна да се џаса :eek:
дал еден добар гол и готово мисли ѕвезда е :LOL: уф како ме изнервира значи вечерва, ја како што имам краток фитиљ одма би му влегол :sneaky:

Ќе си тепаат Челзи ако играат со првотимци, Лидс се само бледа копија од тоа што беа. Едино ако менаџерот нивни не продолжи со коментарите за Челзи па ги сврти навивачите, да направат атмосфера и да се измотивираат играчите.

Ќе си тепаат Челзи ако играат со првотимци, Лидс се само бледа копија од тоа што беа. Едино ако менаџерот нивни не продолжи со коментарите за Челзи па ги сврти навивачите, да направат атмосфера и да се измотивираат играчите.

Не би рекол дека лесно ќе поминат, види ги последните години Лидс секоја година игра тврдо у купот, ги избаци Јуанјтед, лани Арсенал едвај ги победи.
Башка играат дома, ќе биде тешка утакмица за Челзи.

цццццц Челзи педери,тепаа со судии (n)
Како да замолчиш фан на Арсенал? - Го покачуваш тонот на 8.2
2469173_o.gif

Не би рекол дека лесно ќе поминат, види ги последните години Лидс секоја година игра тврдо у купот, ги избаци Јуанјтед, лани Арсенал едвај ги победи.
Башка играат дома, ќе биде тешка утакмица за Челзи.

Ама неколку првотимци нивни си заминаа летово, најдобриот, Снодграс на пример отиде во Норич. Лани игравме ние со нив на гости, 3-0 исто со Фраерс, Равел, Амос на гол, Таниклиф, Лингард, Овен. Бербатов стопер дури играше :pos: Чим со нас со тоа ривалство одиграа така мислам дека ќе се лесен залак за Челзи, ама ќе видиме, се е можно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom