Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Повеќето кој личат , народски кажано, педерастично не се хомосексуалци, бар до сега што сум ги запознал, само се „грижат за својот изглед“. А имам запознаено луѓе кој се хомосексуалци а изгледаат баш најстрејт на свет.
И пред народот си носи свои последици, тоа е проблемот, поради тоа се парадите. Зашто да си носи свои последици?
Не бараат да имаат секс на улица, ама неќат да бидат тепани ако се држат за рака.
Тоа што го прават и стрејт луѓето, ништо повеќе не бараат.
Незнам како некому би му сменило нешто ако двајца мажи или две жени се држат за рака или се бацат.
Ионака ќе го прават тоа на затворено, мене ми е гадно кога гледам и некој стрејт парови ( плитко, ама неможам да поднесам дебели девојки со слаби момци), па не ги тепам нити им забранувам да се бакнуваат во јавност.

Јас немам запознаено во директен контакт,не знам.
Ќе си носи последици,оти некој татко не сака пред својот син да се бацуваат двајца мажи па синчето да го праша зошто го прават ова двајца батковци.
Што ќе му каже тогаш на синот?
Зарем ќе му каже дека се сакаат од љубов,дека се во брак (ако му го изгласаат тоа).
После некое време детенцето....
Ќе си речи ами оти тато си има жена,а не батко?
358 сообраќајки во умот ќе му се дешаваат на дете што е на 5годишна возраст....

Да ти кажам искрено и мене ми е гадно коа ќе гледам некој фскосан или некоја со мрсна коса,па си се лапаат со девојката,а таа со мрсната коса со дечкото па се е тоа нормално.... Is it clear? :icon_mrgr:

Па ќотек да нејадат или некој да ги прогласи за „ненормални“ и „психички болни“.

Кој нормален би се плескал со друга маж за да си покажат кој колкава сила има?
-Сигурно некој нормален не би го сторил тоа. Евентуално некое богаташко детиште може да го стори тоа еднаш до два пати од разонода. :icon_lol:

Премиерот пресече: Бракот е заедница меѓу маж и жена.
Затворите темата.

Едно време во мода беше човек да е атеист и да ги плука ,,малоумните" верници. Но како што се се менува, така и ова чудо за три дена помина. Сега е најмодерно да ги поддржува гејчињата кои наводно биле дискриминирани :нинџ:

Не знам за второто, но првото ти е како краватата. Нешто што дојде, и нема да си оди. Подобро ти е да се навикнеш на тоа.

:)

Не знам за второто, но првото ти е како краватата. Нешто што дојде, и нема да си оди. Подобро ти е да се навикнеш на тоа.

:)
Навикнат сум. Јас ги почитувам оние постарите, вистинските кои ете си читале книги, си гледале филмчиња и си изградиле мислење. Да ги прашаш сигурно ќе знаат да ти одговараат со факти од тоа што го спознале. Но тие помалечките ги пикнав во таа модата. Тие обично од старт прво тргаат со помислата дека е кул да се разликуваат (без разлика на тоа што врска немаат да ги прашаш на одредена тематика). За навикнување одамна се навикнав.........но ова второво, неуба работа :D

хихихихи
Ако го слушавме него до сега кај ќе ни беше крајот.
Не смее да не се слуша.
Само Али има право да не го слуша.

Чудна е оваа појава. Јас никогаш немам така праено пред таксисти. Ниту пред други непознати. Тие се интимни моменти кои бараат интимност, не публика. Од каде потребата од сочни бакнежи пред непознати луѓе?

Не Лурци бејб, туку откако заврши тоа увидов дека сме привлекле нечие внимание. Пред таксисти се случи бидејќи го испраќав накај дома, не беше намерно. Ако ми било за внимание, ќе направев далеку помрсна сцена од таа, верувај.

Ќе апелирам кај твојот партнер ;)

Ќе ти даде орално да ја поднесеш молбата.

Sugar daddy.

--------------

On topic: Без разлика дали Европа ви врши притисок за истополови бракови или не .... Навистина ли ви треба Европа за освестување? Не може сами да покажете како не подржувате општество каде припадници на малцинска група имаат статус на второкласни граѓани поради својата наклонетост кон истополови партнери?

Знаете да лаете за права кога се работи за македонски заедници кои се малцинство во други држави, само кога приказната е за тука, ви го снемува лаежот. А и тамошните ги пласираат истите аргументи како и вие овде "ние немаме македонско малцинство во државата / ние немаме хомосексуалци во МК ; Имаме македонско малцинство, ама сите права им се задоволени, што сакаат повеќе? / Имаме хомосексуалци во МК, ама ги уживаат сите права, што кукаат веќе?"

Она што е најтрагично, е што само вие контрашите сте слепи на идентичноста на проблемите.

Makedonci ima vo Bugarija i Grcija i Albanija i Srbija i sekade i se na broj i prebrojani vo partii i vo zduzenija i se nzae na broj kolku i da ne sakaat da kazat drugite i vikaat gi nema. A homoseksualci citam se malku samo eden ili dvajca i drugite se pravat moda.

Makedonci ima vo Bugarija i Grcija i Albanija i Srbija i sekade i se na broj i prebrojani vo partii i vo zduzenija i se nzae na broj kolku i da ne sakaat da kazat drugite i vikaat gi nema. A homoseksualci citam se malku samo eden ili dvajca i drugite se pravat moda.

Има бе бројка и на хомосексуалци, кажав претходно во темата како може да се пресмета и увиди. И не се малку, јас би знаел, не ти :).

Одете хомосексајте се у еу,овде не дозволуваме ние нормалните ! :D

Имав вчера, ќе имам и утре секс. Кај си суперхероју да ме спречиш?

Одете хомосексајте се у еу,овде не дозволуваме ние нормалните ! :D

Корво друже, доста ти беше клање во Данвал, македонскиот народ те бара да ја колиш и нашата влада сосе парламент, судови и опозиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom