2
~2A
Гостин
Повеќето кој личат , народски кажано, педерастично не се хомосексуалци, бар до сега што сум ги запознал, само се „грижат за својот изглед“. А имам запознаено луѓе кој се хомосексуалци а изгледаат баш најстрејт на свет.
И пред народот си носи свои последици, тоа е проблемот, поради тоа се парадите. Зашто да си носи свои последици?
Не бараат да имаат секс на улица, ама неќат да бидат тепани ако се држат за рака.
Тоа што го прават и стрејт луѓето, ништо повеќе не бараат.
Незнам како некому би му сменило нешто ако двајца мажи или две жени се држат за рака или се бацат.
Ионака ќе го прават тоа на затворено, мене ми е гадно кога гледам и некој стрејт парови ( плитко, ама неможам да поднесам дебели девојки со слаби момци), па не ги тепам нити им забранувам да се бакнуваат во јавност.
Јас немам запознаено во директен контакт,не знам.
Ќе си носи последици,оти некој татко не сака пред својот син да се бацуваат двајца мажи па синчето да го праша зошто го прават ова двајца батковци.
Што ќе му каже тогаш на синот?
Зарем ќе му каже дека се сакаат од љубов,дека се во брак (ако му го изгласаат тоа).
После некое време детенцето....
Ќе си речи ами оти тато си има жена,а не батко?
358 сообраќајки во умот ќе му се дешаваат на дете што е на 5годишна возраст....
Да ти кажам искрено и мене ми е гадно коа ќе гледам некој фскосан или некоја со мрсна коса,па си се лапаат со девојката,а таа со мрсната коса со дечкото па се е тоа нормално.... Is it clear?