Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Skoro site somnitelni dadoa izjava (if you know what I mean) :cautious:
а мож има уште, заменици, помошници... толку не се изредија за бистата кај мавровка колку за ова.
Денес зависи со кого седам на маса, генерално не ги користам овие зборови. Зборот педер го користам само за педери во душа. Сега твоја работа е дали ми веруваш или не :)
А министерката има пр тим зад себе, неможе она да си збори што сака и како сака. Дома како сака нека ги вика, пред јавност ќе зборува културно и ненавредливо. Секако дека хомосексуалци рече.
ние тоа другарски "педери", у друштво. За оние у душа има други зборови :)

Само што слушнав на сител : децата растени во хомосексуални бракови се склони кон педофилија...
WTF ?!?!?!?!?

Па зарем католичките свештеници, свештеници, што се педофили и тоа што силуваат мали машки деца биле растени во хомосексуални бракови ?
Стварно ме интересира од каде им е таа статистика на сителовци...

Само што слушнав на сител : децата растени во хомосексуални бракови се склони кон педофилија...
WTF ?!?!?!?!?

Па зарем католичките свештеници, свештеници, што се педофили и тоа што силуваат мали машки деца биле растени во хомосексуални бракови ?
Се работи за истражување презентирано на темава и научно докажано за фалсификат и методолошки неисправно.

А јас ќе ве замолам да се задржите на браковите и да не ја носите дискусијата од затворената тема. Мислам дека трет пат пишувам. Четврт сигурно ќе нема :)
Мразам кога ме игнорира некој и со сила си бара казнени, а потоа плаче каде стигне низ форумов.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
А јас ќе ве замолам да се задржите на браковите и да не ја носите дискусијата од затворената тема. Мислам дека трет пат пишувам. Четврт сигурно ќе нема :)
Мразам кога ме игнорира некој и со сила си бара казнени, а потоа плаче каде стигне низ форумов.

Ево ја па да си кажам нека им дадат бракои. Треба да се социјализираат. И потпишувам за геј брак со две раце, ама само за брак:P

п.с. Атеист да те части целовечерно пиење оти го спаси од дискусија у која ќе заглибеше до гуша:pos:

Ево ја па да си кажам нека им дадат бракои. Треба да се социјализираат. И потпишувам за геј брак со две раце, ама само за брак:P

п.с. Атеист да те части целовечерно пиење оти го спаси од дискусија у која ќе заглибеше до гуша:pos:
:pos: Да сигурно, со празни дискусии можеше само ти да заглибиш. Богами тривечерно ќе требаше ти да честиш.

WTF ?!?!?!?!?

Епа не знаеш бе пријател, оти немаш портокалови очила.;)

Велат со нив друг поглед си имал кон светот и случувањата во него.

п.с. Инаку имаше некад епо нетов такви испитувања, и статистички беше покажано дека навистина се склони кон педофилија тие деца, односно ризикот да станат педофили бил поголем.
Е се анемаше колкав примерок бил земен за опсервација, кои прашања биле поставувани, што било опсервирано, туку само нафрлени крајните бројки.

Нешто налик Павел Шатев институтов:D
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 01:04 ---
:pos: Да сигурно, со празни дискусии можеше само ти да заглибиш. Богами тривечерно ќе требаше ти да честиш.

Хехе заеби ти то пријателе.

Бидејќи држевте иста страна со модераторот, ти излезе у сусрет.

Да беше обратната ситуацијата, ќе си течеше дискусијата.

Ама виде колку е саатот.

Ако паднеш ти , паѓа целиот либерлаен блок:pos:

он топик - ЈАС СУМ ЗА ГЕЈ БРАКОВИ.:cuc:

Шител, Павел Шитев исти шит :D

Хехе заеби ти то пријателе.

Бидејќи држевте иста страна со модераторот, ти излезе у сусрет.

Да беше обратната ситуацијата, ќе си течеше дискусијата.

Ама виде колку е саатот.

Ако паднеш ти , паѓа целиот либерлаен блок:pos:
И ти си можеби никогаш во право :D Со бога напред. :pos:

Шител, Павел Шитев исти шит :D

И ти си можеби никогаш во право :D Со бога напред. :pos:

Видиш батка, трпение спасение.

Полека ќе дојдеш до Бог.

Од окорели атеист почнуваш полека да го изговараш името божјо.

Сполај ти.

п.с ГЕЈ БРАКОТ Е САМО ГРАЃАНСКА ИНСТИУЦИЈА НЕ СМЕТА НИКОМУ.

и

Не зезај, само граѓански ли брак, треба и рурален. И деца обавезно да им се даде да посвојуваат. Ај па со господ напред. Бог е љубов треба на сите да ја дава.

П.С. знам дека сакаш да си дискутираш ти за друго, пошто ја во сојуз со leandra ти ги бришеме постовите :P Отвори си нова тема по тоа прашање со задоволсѕво ќе продискутираме.

П.С. знам дека сакаш да си дискутираш ти за друго, пошто ја во сојуз со leandra ти ги бришеме постовите :P Отвори си нова тема по тоа прашање со задоволсѕво ќе продискутираме.

Еве имате избор ова е во здравје, а ова во религија.
Слободно дискутирајте :)

И не е од жал подршката, туку прифаќање дека сите луѓе се еднакви и сексуалноста не игра никаква улога во нивната човечност.

Oдлично кажано. Like a true save the whales in Yellow Sea Liberal.

Не зезај, само граѓански ли брак, треба и рурален. И деца обавезно да им се даде да посвојуваат. Ај па со господ напред. Бог е љубов треба на сите да ја дава.

Абе чоек ќе ви дае прст, вие одма рука да му земете.

Кај сега посвојување на деца. :facepalm:

Бог дава љубов на сите што ја заслужуваат:cuc:

Тоа што постои така наречен (квази)либерален сојуз, насочен против истомислениците, е факт кој се заприметува на секоја ваква тема:)

Нема потреба пак да се потенцира.

ТОј што не сака да се соочи со реалноста, убаво му е во замислената виртуелна реалност.

Многу чест изговор насекаде по овие теми е таканаречениот офтопик. Моќно орудие на современите либерални персони, кога немаат што да кажат и доаѓаат во цајтнот. А богами многу често се случува тоа.

Во сите овие теми се проблекува зборот хомосексуалност. Ако се прошири темата со уште некое прашање, е сосема во ред. Тоа е така за сите, освен за малкумина вас;)

Вчерашната дискусија за која беше потрошено подоста време и имаше прашања кои беа така составени, за да го отсликаат карактерот и ставот на една личност во глобала кон ова прашање, неврзано од неговата прокламирана либералност или нелибералност:P , отиде у канта за ѓубре.

А можеше нели да се префрли дискусијата у нова тема, како што знаат да го сторат на други теми.

Ама поарно беше да се избришат.

Ах бе тоа ЕГО, расне ли расне.:pos:
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 09:19 ---
Еве имате избор ова е во здравје, а ова во религија.
Слободно дискутирајте :)

Ооо фала ЛЕандра за информацијата:)

Ќе постираме таму.

Ама полесно е на разработена тема, каде што има повеќемина дискутанти.;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom