Vartolu
The Infamous Mobb
А до него беше ти кога го правеше профилот? Дали ти си озбилен кога мислиш дека официјален судија во Италија на својот фејсбук би ставил слика од тим на кој му суди? Тој можи и да навива, и да симпатизира клуб, но тоа сигурно нема да го стави увид на целата јавност.Добро секој би помислил дека е невалиден доказ ако сликата е ставена после натпреварот, ама ова од 8 мај?
Во ред е сето тоа, јас не барам причина во секој натпревар на Интер колку има судиски грешки за или против. Јас стојам на фактот дека нема никакви протекции ниту за Јуве ниту за Интер ниту за кој да е, туку стојам на фактот дека такво е судењето поради тоа што на судиите толкав им е капацитетот. Искрено, според мене подобро нерешено да беше вчера, отколку да победеа Јувентус, но лани мал милион пати судиите го оштетија Јувентус, па на никој не му текна да ваѓа теории на заговор.Oд кога дајвовите се рачунаат ко чист пенал ?Тоа што приказната ја извртуваа по медиуми не значи и дека беше пенал, требаше и жолт да биде покажан за дајв али тоа не беше случај. Пенал беше тоа ко вчера што беше пенал она за Фиорентина, намерно удирање у играч и дајв, Гомез дава фор десно а се движи у Гуарин лево, бега од топката за да изнуди контакт и пенал, само среќа судијата тогаш не наседна ко вчера. Интер сезонава не памтам да имале некаква помош од судии, ниту пак да биле оштетени.
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 14:55 ---
Јас искрено, повеќе го сметам за конкурент Интер него Наполи. Наполи немаат сила цела сезона да играат исто темпо! Интер покажува дека има капацитет.У јеботе!
Ова пошто Наполи ви се конкуренти а ние играме вон конкуренција?![]()