Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Цел свет вчера фати само јас зијан нормално..бидејќи Сунсдвал од шведска изгубија дома 0-4 а јас ја играм 1:facepalm:
Добредојде у клубот.....жално е на оваков викенд да бидеш во минус!
Тоа е страшно нешто каков малер ме бие, ме уби по една утакмица.

Pa shto da kazham :S

Gi cekam River Plate 1 so Boka Juniors , i toa 600 evra :place:

2-0 za River se do 75 min ... togash namalija Boka , i vo 93 min izramnija...

Ama i uspeav da dobijam malku , poshto go branev ama shteta ...... (n)

Добредојде у клубот.....жално е на оваков викенд да бидеш во минус!
Тоа е страшно нешто каков малер ме бие, ме уби по една утакмица.

Брат сега ми олесна си реков единствен во светот сум искрено...па цела моја фамилија,другарите и сите луѓе тшо ги знам сите денес на исплаќање си отидоа некои и по мрсни суми јас со к.рот враце останав..ццц не знам што малер ќе бевме

:гик:

545443_10151216109227940_757414262_n.jpg

Казан 1, Магниторск 1, УФА 1, Трактор X ги фаќам паѓам на Череповец X ја чекав а 1-2 заврши, домаќиниве 28 шута на гол и само 1 погодок (n)
За соленка сума ме изгоре зошто и уплатата беше добра.. ама ако ќе ги изгорам асално деновиве ..

Колку да се пофалам дека серијава ми продолжи....и тоа кога ќе станеш сабајле и ќе сфатиш дека само на твоите паѓаш.
Фала ви Лејкерс!!!

Још једна у низу ....
25s62yx.jpg

Незнам што да речам веќе но ова навистина не е реално. 2 месеци паѓам нон-стоп само на една :@ :@ :@ :@

Прв пат во живот пишав хокеј утакмица на тикет и само таа ме падна за 1700 :mad: Ќе ми се најдеа за викендов да изиграм нешто солидно...

Па добро бе Реал мајку му ебам како успеавте да примите гол од 5то лигаши ццц,цццц :mad: НГ ги чекав Реал за 1000че со 30че уплата ццццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom