Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Од еден хрват се тикетиве.
32382_305023142944417_1143750745_n.jpg

546910_305023626277702_1254003175_n.jpg

56дени х 36=20 денари.
Ај да прашам, што е работата што во последно време почнаа сите обложувалници, да го практикуваат тоа?

Катастрофа бе се растураат од влегување ГГ3+ сега ќе ги пишеш ГГ па не испаѓаат и Инвернис и Каундебит.

Ако ставам повеќе од 20 денари на ливче во скоро време Мартин да не се викам ..

56дени х 36=20 денари.
Ај да прашам, што е работата што во последно време почнаа сите обложувалници, да го практикуваат тоа?
Да не фаќат данок. Така ми имат речено мене.

Андерлехт мамето нивно..како можеа да изгубат смао не ми јасно таленти.. последна Барса ќе ја чекав 0-2 еве водат.. До кога само по една не ми а јасно!

56дени х 36=20 денари.
Да не фаќат данок. Така ми имат речено мене.

Пред се НИЕ да не плаќаме данок. Порано памтам за добивка над 10999 се одбиваше од ливчето и се кратеше од добивката.
Исто и тие избегнуват данок на уплата (ако е над 10999) треба некој процент да одбиат
Со ова и на нас поарно и на нив поарно :)
Барем јас така мислам дека е

и да сум он-топик
Јаблонец за 3500, а беа даделе гол па после поправка имаше :(
ама се на се добар ден заработив 100 еврејки

Пред се НИЕ да не плаќаме данок. Порано памтам за добивка над 10999 се одбиваше од ливчето и се кратеше од добивката.
Исто и тие избегнуват данок на уплата (ако е над 10999) треба некој процент да одбиат
Со ова и на нас поарно и на нив поарно :)
Барем јас така мислам дека е

и да сум он-топик
Јаблонец за 3500, а беа даделе гол па после поправка имаше :(
ама се на се добар ден заработив 100 еврејки
Важно со даноците е поврзано, некој да не плаќа :). Се е хоштаплерско во ова државата :)

Барса 2-2 3+
Селтик 1-1
Виган 1
Стоук Х

2/5 za 500.

Ако може некој да ми каже колку би ми била добивката да не заебеше Селтик, чисто да знам за колку да ги пцујам. Минимална 800 максимална 12.000, промашена само Блекпул 2.25 коеф

Хановер матер местачка да ви ебам, умрете сите пичка ви материна!

Ренова :tapp:
Добро бе Ренова дали не можевте 1 гол да дајте ?? :facepalm:
Работнички-Ренова ГГ3+ ги имав и 3:0 си заврши...
А првен во билтенот ми беше обележана само 3+ и 3+ ќе си ја играв 1.60 беше квотата и таман ја пишам шифрата и гледам квотата за ГГ3+ е 1.90 и ај реков ќе биди сигурно ГГ и зато така ја изиграв, лакомам за поголем коефициент и губам :mad:
4400 ми избегаја од рака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom