има бе во СЕТ само што наместо во долари туку во евраДобро, кај го има Nexus-ов за 200$?
Кај нас тешка работа претпоставувам, а? Или?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има бе во СЕТ само што наместо во долари туку во евраДобро, кај го има Nexus-ов за 200$?
Кај нас тешка работа претпоставувам, а? Или?
има бе во СЕТ само што наместо во долари туку во евраи не сум сигурен дека се уште имаат оти бргу се потрошија
![]()
вреди,но само ако е под капата на Google што пишува позади таблетот тогаш вреди,а ако пак пишува само АСУС Нексус 7 и не пишува Google тогаш треба малку да се распрашаш дали е добра,тоа е како Самсунг Галакси и Нексус Галагси(Google) ако ме сфаќаш
Ако може да гo набавиш од странство може да уштедиш 2000 денари. Ама ако го споредиш со моменталната понуда на таблети која ја има кај нас и те како вреди. За разлика од кинезите кои се продаваат и по 250 евра нексус доаѓа со Jelly Bean и ке има подршка и за понови верзии на андроид. Кај нас од таблетите кои може да се најдат, овие вредат:
Не постои nexus 7 самостојно од Асус, без подршка од Google. Еден е само Nexus 7 го прави Asus, но софтверот го средува Google. Исто како што Galaxy Nexus го прави Samsung, а го одржува google.вреди,но само ако е под капата на Google што пишува позади таблетот тогаш вреди,а ако пак пишува само АСУС Нексус 7 и не пишува Google тогаш треба малку да се распрашаш дали е добра,тоа е како Самсунг Галакси и Нексус Галагси(Google) ако ме сфаќаш![]()
па кажи му на ibrakadabra барем знаеш повеќе од мене и кажи му да не се збуни дали е вреди и не вреди?! а според мене супер си еНе постои nexus 7 самостојно од Асус, без подршка од Google. Еден е само Nexus 7 го прави Asus, но софтверот го средува Google. Исто како што Galaxy Nexus го прави Samsung, а го одржува google.
Ќе ти турев лајк ама ова со Иксбоксов не ти требаше.Им се може бе. Ќе искочат тестови за истите апликации/игри, ќе видиш. Додека андроид не се оптимизираат, вака ќе биде. И додека има луѓе што ќе дремат во ред. За мене овој iPad е фејл, зашто 8 инчен таблет не е таблет. 2 инчи мање-више, цепидлачење. Правен е демек за луѓето да го купат место Nexus, јесда не верувам дека тоа ќе се случи зашто пак е 60% поскап.
Од друга страна, за перформансите ти реков. iPhone 5 исто е послаб хардверски, па ги шие во перформанси. Тоа ти е како да споредуваш Xbox со компјутер, нема конкуренција.![]()