Абе 20 пати бевме бољи од нив... Одете у нивен фан клуб и читајте што пишуваат, дека биле тиња, дека судиите им помогнале и случно ( а и стварно е така ) ... Добро игравме, ама не може против минхенскиве гомна искомбинирани со судии.
Јас прееска нешто им читав во фан-клубот и видов дека се радуваат на ваква победа.Исто се радуваа и на победата над Ливерпул.
Веќе јасно ми станува што луѓе се навивачиве на Јунајтед немора ни да ги читам.
Цел свет гледа што се дешава само они се прават невини.
Фантомот е во право. Јунајтед и Барселона се најпопуларни екипи во светот со најмногу навивачи. Ако една од овие екипи не се бори за титула до последно коло тие азиски глорихантери нема да ја гледаат лигата и така се губат пари.
Да бидеме реални и Челзи добивал некој пат помош против помали екипи ама тоа не било ептен апла.На пример Челзи беше оштетен мислам лани при голот на Кавани на првиот меч со Наполи и лани на гости со КПР.
Ама тоа е тоа.(со Наполи нема што да се буниме)
За Јунајтед може да се најдат 50 работи во нивна корист.Добро јас сфаќам да има некои пенали врз нив после фаули итн. ама за вакви глупости ова е пре очигледно.
И најтрагичното е што никој не одговара нормално на тоа што сите им го викаат.
Им постираме слики,видеа и други ствари и они пак ќе ја извртат вистината и ќе ти кажат "ама ти текнува дека лани ние со Виган кога игравме добивме жолт картон за џабе.гледаш не се со нас судиите"
И во цел овој дебилнизам најголем дебилнизам е што Челзи не го сметаат за тим а Челзи ги има газено Јунајтед и пред Роман.
Гарантирам дека 70% и повеќе од членовите на нивниот фан клуб почнале да гледаат фудбал после 2003.
Џабе се нервираме тука за вакви глупости.
Реално да паднеше пенал за Јунајтед после раката на Луиз ок ќе беше никој немаше да се буни. (а Челзи да водеше 2-0 со исти голови како што даде Јунајтед ќе се бунеа како челзи имал автобус тактика и само од контри знаеле голови да даваат)
Да не победеа со 2-0 и 1 шут во рамки на гол ќе ни беше криво ама немаше да се буниме ама за 7 месеци 5 неверојатни одлуки е преееееееемногу....
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 20:25 ---
http://www.chelseafc.com/news-artic...le/final-whistle-verdict-obvious-to-everybody
а да и ова го заборавив

во право е човекот,се гледа дека се контролилал да не ги отера во... (во обратна ситуација САФ ќе бараше затвор за судијата)