Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мераци :vozbud:како викаа за не досудениот пенал,све ни се вратило:pos:.

Пластичниве фанови на Челски викаа дека најмногу ќе сакале победа со нерегуларен гол и what ever it takes само да тепаат...Karma is a bitch. А и многу брзо го заборавија голот од офсајд на Дрогба на ОТ пред неколку години што беше клучен кога он освоија, ама сите хејтери имаат селективна меморија.

P.S. That will teach them not to mess with our refs! :love:

Шо е многу, многу е.

Ако ништо друго или има пресврт или има драма (пред и после утакмица)

Ноу комент, срцев удар добив, најлошо ни е кога почнеме да играме јако ги напуниме и се опуштиме и тогаш почнуваме да се губиме, не притискаат и не дупчат, но овој пат конечно ја разбивме лошата традиција на С.Б.

GGMU! <3

Никаква игра..се изнервирав у ПИЧКУ МАТЕР !

+2 играчи алоо и едвај еден гол дадиме? па и они уште напаѓаа а -2 беа...абе ајде

Вториот гол мислам беше кога ни го дадиа..Еванс можеше да рипне и да а избие топката у корна или било каде он ништо..а остави на Мата.

Керик ногу бавен, се губе на теренот..незнам зошто изигра до крај. Валенсиа се убаво направи али на крајот а заеба..тоа не се промашува.

Требаше 5 да му дадиме..ако сакаме титула подитно мора да се смене играта и да не се пуштат на терен играчи како Керик да му ебам матер колку ме изнервира човекот.

Де Геа :cuc:

Хахаха ни оние нај екстремните не посакуваа ваква победа. Али тоа е.
Гледајте ги како 3 бода, и на моменти добро прикажана игра, но одбраната треба уште да се стега.
:)

Вака пичкарски со Сити или друг јак тим нејќам да играме!Им дадовме 2 гола и доминација целосна, и се опуштаме и после резултат 2-2 нека се преиспита Ферги ама такви работи не.Инаку нека се врати Смолинг што побрзо неможам да го гледам како киксира...... Иначе сум задоволен од останатите посебно од Рафа,Де Геа,Руни и РВП

Иначе посебно сум задоволен од Евра кој супер се снајде покрај Оскар и Мата, само не се добро усогласени со Јанг и имаше некои друпки на левата позиција.:)

Добра беше одбраната денес Еванс пресече неколку многу битни топки и Рио расчисти доста особено 2пати со Оскар и Торес неколку пати !
Како и да е победа си е победа ГЛОРИ!

Порадосен ке бев да ни досвиреше пенал, по играта со рака на Луиз.

Ако бидеме реални , игравме катастрофално и не заслуживме ни бод ... ноооо , на крај се памети само резултатот а играта се заборава . Фергусон и неговава тактика беа ужасни , требаше да влезе сколси требаше да излезе јанг нешто да се направи по таа лева страна ... одбраната ужас , рио па и еванс на моменти изгледаше дека ќе си дадат по еден автогол . Позитивни оценки би дал на руни перси валенсија и де геа , другите беа просечни и подпросечниот на моменти катастрофален јанг . Јанг од друга страна ужасиии паѓа на секој контакт одглуми со иванович пас не склопи не може да нафрлли без блокада и така натака .

Се на се освен резултатот треба се друго да се заборави и вакви ужас утакмици да не се повторуваат . Оштетени беа челзи максимално со 2 црвени и гол од офсајд ..... ама што е тука е .

Glory Glory Manchester United

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom