Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
А што бидна со Lagerfeld, и тој ли е сместен во мултибренд продавницата или го нема?
И кажете веќе еднаш ваљда знае некој дали има слаткарница у молов...

А што бидна со Lagerfeld, и тој ли е сместен во мултибренд продавницата или го нема?
И кажете веќе еднаш ваљда знае некој дали има слаткарница у молов...
Мислам дека има, во склоп на керфур.

пишува негде до коа им трае у спрингфилд промоцијата:)?

Никој не ми пиша во тамата за Синеплекс па тука да прашам.
Знае некој отприлика колку ќе бидат картите за киното?

Не се радувај многу, неколку ствари има само, иначе промоцијата ја имаш и во ГТЦ, а најверојатно и во Рамстор.
Да видов сеа на страната,пишале попуст од 30 % и мал педерски слоган - на одредени продукти.Комедии се попустиве у македонија:)

Мислам дека има, во склоп на керфур.
има шехерезада аутлет у карфур на крај...
инаку, бев денес (прв пат) и прилично сум задоволен од „целокупната прикаска“. Не знам што очекуваа луѓето - мене све ми изгледа пристојно.
П.С. во карфур донеле old el paso dinner kit, плус разно разни зачини. сега има само enchilada, ваљда ќе донесат и други (taco, fajita...).
топла препорака....

Недела работат ли продавнициве? Планирав да идам па да не тепам за џабе пат ако не работи

Го посетив трговскиов петокот без никакви очекувања и се разочарав.Многу слаба реализација,преедноставна внатрешност,монотоно.Изгледа спласна еуфоријата пошто посетеноста беше многу мала.Дури и во Керфур.

Дали јас имам таков впечаток, или некако сите премногу очекуваа од молов, а на крај се разочараа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom