Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ке ви дадам типови денес сите да напраите пари :D
Dortmund - 2 1.7
Wolfsburg - 2 3
Deportivo - 2 4
Brest - 2 6.5
Waasland - 1 2.75
Cardiff - X 3.5
Crystal. P. - 2 5
Коеф. 6427 мухахаха ;)

Толку време играм спортска а сеуште не знам што значат некои типови :place:
Двојна победа е да тепа и прво полувреме и второ полувреме така?
на пример 1-0 на полувреме и 3-0 на крај
и сега приметив во билтенов кај повеќето лиги горе на листот има колку вкупно голови ќе има во лигата, е сега има и еден тип Н/Г, знае некој што значи?:D
Ова ти е нема гол ... или една екипа да не постигне гол или двете да не постигнат гол .

Толку време играм спортска а сеуште не знам што значат некои типови :place:
Двојна победа е да тепа и прво полувреме и второ полувреме така?
на пример 1-0 на полувреме и 3-0 на крај
и сега приметив во билтенов кај повеќето лиги горе на листот има колку вкупно голови ќе има во лигата, е сега има и еден тип Н/Г, знае некој што значи?:D
NG znaci deka nema da bide GG , t.e samo eden tim ke dae gol, ili ke zavrsi 0;0 :)

acereal kimi...

Знам дека НГ значи дека нема да има голови, ама овој тип е ставен горе во билтенот каде што има типови за колку голови ќе има во цело коло, сигурно не мислеле дека во цело коло нема да има голови па да стават НГ :D
мора нешто друго да значи

acereal kimi...

Знам дека НГ значи дека нема да има голови, ама овој тип е ставен горе во билтенот каде што има типови за колку голови ќе има во цело коло, сигурно не мислеле дека во цело коло нема да има голови па да стават НГ :D
д Н/Г -26 27 28+
1000 10 1,85 7,50 1,85

so ogled na toa sto e 10 koeficient, dosta e voznmozno da e toa... :) ( ama ne sum sto posto siguren, prvput go primetuvam )

acereal kimi...

аааа тоа ти означува Натпревари / голови ... ако гледаш во спортлајф.

Што да речемо ова ако не влезе директ на бајачка:D.
Barca - 2
Schalke - 1
PSG - 2
Napoli - 1
Atletico Madrid - 1

За 200 денари има 700 ќар. Што викате? :P
Уплатив за 140, ама овие 5 + Партизан, ПСВ и Шкендија. :)

Исто и Врексам ја уплатив 1-2 за 30 денари, колку да си пробам среќата. :D

Луѓе Милан денес чист 1..мора да победи а ако не победи против браќата местачки Џенова против кој друг??..со судии,насила,со публика..едноставно Милан денес нема кај да бега..

Друга за Сингл:

Блекпул-1

Штурм-2

Луѓе Милан денес чист 1..мора да победи а ако не победи против браќата местачки Џенова против кој друг??..со судии,насила,со публика..едноставно Милан денес нема кај да бега..

Друга за Сингл:

Блекпул-1

Штурм-2

Блекпул викаш ќе биде кец? Сумљиви ми се многу :D

Мора да тепаат-тип на ливче:

Frajburg-Dortmund 2
Milan-Genova 1
Monpelje-Nica 1

Blekpul-Brajton 1
Betis-Valencia 2

Kajgana Shop

Back