Па гледаш дека куваат кристал мет ?Стварно пред да ја снимаат серијава ги учеле како да куваат crystal meth
Имале хемичар специјалиста и усвари се што се кувало што прикажуваат во серијата е баш постапката за праење кристал мет.Стварно пред да ја снимаат серијава ги учеле како да куваат crystal meth
Значи, во серијата се вклучени вистински хемичари кои им го објасниле процесот али не целосно. Сите постапки кои ги прават се точни но никогаш не е целосно, а и нема да биде. Всушност, актерите не прават ништо, туку само трошат материјали. И на крај, тоа што демек е meth се уствари бомбони.Стварно пред да ја снимаат серијава ги учеле како да куваат crystal meth
Јас летоска заразив другар што мрази серии и единствена серија што ја има изгледано до крај е Lost. Едвај го натерав да и даде шанса на ББ. Се сеќавам ми рече "ај добро, аман, ќе изгледам една-две па ќе легнам да спијам...". Кога се пуштив утредента на фб уште беше онлајн, ми пиша дека е до втора сезона.Заразив уште еден колега со серијава. Три сезони за една недела. Уоп... уоп... опа гангнам стајл!
Научна фантастика, а и да заразиш ќе гледа ради тебе.Duri ne zarazite zensko, uste ste newb4inja.
[anti-joke-chicken]Duri ne zarazite zensko, uste ste newb4inja.