Колку само мене не ми се свиѓа фимов, незнам само што е смешно (комедијата) во филмовThe Three Stooges najdobar vo 2012
Има добри комични сцени може тебе не ти се смешни секој има различен вкус.Колку само мене не ми се свиѓа фимов, незнам само што е смешно (комедијата) во филмов
Иксрено да ти кажам гледам комедии многу и можам да проценам дали е смешен или не (за мене нормално секој си има свој вкус) и тоа е мое мислењеИма добри комични сцени може тебе не ти се смешни секој има различен вкус.
За мене е една од подобрите комедии од оваа година.
Колку сум се смеел за рибите на теренот за голф.
Не треба да гледаш многу комедии за да можеш да процениш дали ТЕБЕ ти е смешен или не. A и да имаш изгледано многу комедии, твојот вкус (или познавање, сеедно) не го прави подобар од другитеИксрено да ти кажам гледам комедии многу и можам да проценам дали е смешен или не (за мене нормално секој си има свој вкус) и тоа е мое мислење
Комедија која вреди да се гледа е дефинитивно 21 Jump Street
Реков дека имам доста комедии изгледано и знам според што и како се смешни, и за да не бидам погрешно сватен реков дека тоа е мое мислењеНе треба да гледаш многу комедии за да можеш да процениш дали ТЕБЕ ти е смешен или не. A и да имаш изгледано многу комедии, твојот вкус (или познавање, сеедно) не го прави подобар од другите
21 Jump Street мене ми беше тешка трагедија.Иксрено да ти кажам гледам комедии многу и можам да проценам дали е смешен или не (за мене нормално секој си има свој вкус) и тоа е мое мислење
Комедија која вреди да се гледа е дефинитивно 21 Jump Street
Поглуп филм у живот немам видено. Изглеа само на тебе ти бил смешен.The Three Stooges najdobar vo 2012