Комедии

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Ејс Вентура 1 и 2
Скери муви 3 i 4
- илјада пати да ги гледам пак ќе се убијам од смеење............

Колку само мене не ми се свиѓа фимов, незнам само што е смешно (комедијата) во филмов
Има добри комични сцени може тебе не ти се смешни секој има различен вкус. :)
За мене е една од подобрите комедии од оваа година.
Колку сум се смеел за рибите на теренот за голф. :pos:

Има добри комични сцени може тебе не ти се смешни секој има различен вкус. :)
За мене е една од подобрите комедии од оваа година.
Колку сум се смеел за рибите на теренот за голф. :pos:
Иксрено да ти кажам гледам комедии многу и можам да проценам дали е смешен или не (за мене нормално секој си има свој вкус) и тоа е мое мислење :)
Комедија која вреди да се гледа е дефинитивно 21 Jump Street

Иксрено да ти кажам гледам комедии многу и можам да проценам дали е смешен или не (за мене нормално секој си има свој вкус) и тоа е мое мислење :)
Не треба да гледаш многу комедии за да можеш да процениш дали ТЕБЕ ти е смешен или не. A и да имаш изгледано многу комедии, твојот вкус (или познавање, сеедно) не го прави подобар од другите

Не треба да гледаш многу комедии за да можеш да процениш дали ТЕБЕ ти е смешен или не. A и да имаш изгледано многу комедии, твојот вкус (или познавање, сеедно) не го прави подобар од другите
Реков дека имам доста комедии изгледано и знам според што и како се смешни, и за да не бидам погрешно сватен реков дека тоа е мое мислење

21 Jump Street мене ми беше тешка трагедија.
Дали од толку шо ми го кажуваа, очекував многу повеќе, ама кај во него глуми онао ропакон Татум шо 2 фаци мењава во цел филм (како Стивен Сигал да го гледам), кај Џона Хил глуми кој што освен во Moneyball неможам да го сварам, кај па во филмов една смешна сцена немаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom