Хорор филмови

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не не, не викам дека е лош, ама не е за седмица, изгледа сите на форумов различно ги толкуваат оцените, 5 е просек за мене, 6 солидно :)

Фала на предлогот, иде на download.
Да, 6-ка и за мене е солидно, а седмица е веќе нешто друго. На овој доволно му е 6, изненадувачки, со оглед на тоа што очекувањата ми беа ниски. Дури и двапати го гледав.

Добро е, пред да го дочитам предлогот помислив одма на тој американскиот за кој искрено жалам што потрошив час и половина.
Иначе овој ми е сметнат но нешто зафатен сум ќе го гледам по 15тина дена. Но од ден на ден паѓа оценката, веројатно за нигде е ама ако :)
http://www.imdb.com/title/tt1987028/
Гледај го, може е од so good that it's bad жанрот. Како „хорорите“ со „чудовиштата“ на Sci-Fi каналот.:)

Исто друг многу добар психолошки мајндфак кој го гледав во последно време е Fermat's Room. Ме мрзи да пишувам рецензии, затоа само топло ќе ви го препорачам.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Исто друг многу добар психолошки мајндфак кој го гледав во последно време е Fermat's Room. Ме мрзи да пишувам рецензии, затоа само топло ќе ви го препорачам.
Леле гледај го и Los Cronocrimenes.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
На сила ме натераа да гледам хорор и ми се допадна.
Insidious - астрални проекции, ова она..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
На сила ме натераа да гледам хорор и ми се допадна.
Insidious - астрални проекции, ова она..
Оverrated, ептен overrated, она што би го нарекол недефиниран филм.

А

Анноун

Гостин
Omg omg omg!!!!!!!!!!!

Black.Christmas.1974 BDRemux 1080p

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Psy , си го слегнал филмот и си го избришал торентот одма . :) Се мачам тука со 15кб/с слегнува , сеуште на 50 проценти . Ќе биде до вечер се надевам.
Едвај чекам да се слегне и да го пуштам :icon_lol:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Psy , си го слегнал филмот и си го избришал торентот одма . :) Се мачам тука со 15кб/с слегнува , сеуште на 50 проценти . Ќе биде до вечер се надевам.
Едвај чекам да се слегне и да го пуштам :icon_lol:
Зависи од кај го симнуваш :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Chernobyl Diaries - петка, али од десет. Очекував повеке од него кога го ставив на вачлист.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од Чернобилот никој немаше високи очекувања ама филмчето си е солидно , 6ка ко шо вика Псај. Не е ни крш во споредба со новиве "хорори" , напуштена локација, недефинирани крици, необјасниви работи се случуваат...доволно елементи за ок филмче од оваа категорија.

А ова Инсидиосот е "не знам што сака да каже авторот" тип на филм.

Kajgana Shop

На врв Bottom