Хорор филмови

Не не, не викам дека е лош, ама не е за седмица, изгледа сите на форумов различно ги толкуваат оцените, 5 е просек за мене, 6 солидно :)

Фала на предлогот, иде на download.
Да, 6-ка и за мене е солидно, а седмица е веќе нешто друго. На овој доволно му е 6, изненадувачки, со оглед на тоа што очекувањата ми беа ниски. Дури и двапати го гледав.

Добро е, пред да го дочитам предлогот помислив одма на тој американскиот за кој искрено жалам што потрошив час и половина.
Иначе овој ми е сметнат но нешто зафатен сум ќе го гледам по 15тина дена. Но од ден на ден паѓа оценката, веројатно за нигде е ама ако :)
http://www.imdb.com/title/tt1987028/

Гледај го, може е од so good that it's bad жанрот. Како „хорорите“ со „чудовиштата“ на Sci-Fi каналот.:)

Исто друг многу добар психолошки мајндфак кој го гледав во последно време е Fermat's Room. Ме мрзи да пишувам рецензии, затоа само топло ќе ви го препорачам.

Исто друг многу добар психолошки мајндфак кој го гледав во последно време е Fermat's Room. Ме мрзи да пишувам рецензии, затоа само топло ќе ви го препорачам.

Леле гледај го и Los Cronocrimenes.

На сила ме натераа да гледам хорор и ми се допадна.
Insidious - астрални проекции, ова она..

На сила ме натераа да гледам хорор и ми се допадна.
Insidious - астрални проекции, ова она..

Оverrated, ептен overrated, она што би го нарекол недефиниран филм.

Omg omg omg!!!!!!!!!!!

Black.Christmas.1974 BDRemux 1080p

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Psy , си го слегнал филмот и си го избришал торентот одма . :) Се мачам тука со 15кб/с слегнува , сеуште на 50 проценти . Ќе биде до вечер се надевам.
Едвај чекам да се слегне и да го пуштам :icon_lol:

Psy , си го слегнал филмот и си го избришал торентот одма . :) Се мачам тука со 15кб/с слегнува , сеуште на 50 проценти . Ќе биде до вечер се надевам.
Едвај чекам да се слегне и да го пуштам :icon_lol:

Зависи од кај го симнуваш :D

Chernobyl Diaries - петка, али од десет. Очекував повеке од него кога го ставив на вачлист.

Од Чернобилот никој немаше високи очекувања ама филмчето си е солидно , 6ка ко шо вика Псај. Не е ни крш во споредба со новиве "хорори" , напуштена локација, недефинирани крици, необјасниви работи се случуваат...доволно елементи за ок филмче од оваа категорија.

А ова Инсидиосот е "не знам што сака да каже авторот" тип на филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom