Фан Клуб: Јувентус

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.740
Поени од реакции
7.992
Член од
15 март 2010
Мислења
5.865
Поени од реакции
6.375
Абе какви тунели бе во кој век живеете мизерници , Ние веќе имаме технологија за телепортирање они се фатиле за тунелите .. :tapp:
 
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Абе какви тунели бе во кој век живеете мизерници , Ние веќе имаме технологија за телепортирање они се фатиле за тунелите .. :tapp:
Осеќам дека ќе лапни Конте уште некој месец суспензија. Мислам дека ќе го фатат оти ја прекши забраната со телепатска комуникација со клупата.


 

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
И да не заборавиме во Милано -15 ауууу каква зима :pos:

 

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не знаевте вие за тунелите бе.Па Ањели уште пред да почне да го гради стадионот знаеше дека ќе се деси вакво нешто,па намерно побара од архитектот да бидат изградени дополнителни тунели што ќе водат до соблекувалната.
Имено станува збор за отвор што се наоѓа во соблекуваната на Јувентус позади шкафчето на Бентнер.Со притискање на едно копче орманот автоматски се поместува(како по филмовине) и од отворот на полувреме влегува Конте кој почнува да дели совети.

И додека Конте држи говор,прави тактики,дели воспитни,Сторари и Киелини ја држат вратата од соблекуваната за ако не дај боже влезе некој.А на вакви ризични натпревари,како овој со Наполи,каде се шуњаат безброј шпиони на Мацари и Де Лаурентис по стадионот,дополнително се испраќа и Бонучи во функција на вратар пред самата соблекувална,со задача да нокаутира секој што ќе се обиде да влезе внатре.
Е сега има и уште едни тунели кои водат до соблекувалната кај судиите.Во случај да се губи на полувреме со некоја поголема разлика,каде и Конте не може да го спаси мечот,од тој отвор на полувреме влегува Моџи со понуда која не можат да ја одбијат,и ние автоматски го вртиме мечот во наша полза.Токму затоа и голем дел од нашите натпревари минатата сезона дома ни беа X-2,ако се сеќавате.;)
Ама сега Наполитанкиве ни ја откриа тајната,па ништо чудно Палаци да ни го банува стадионот и да бидеме иселини од Јувентус Арената.Тогаш ќе мораме принудно да преселиме на Олипмискиот стадион во Торино кај комшикиве наши,каде што немаме некоја добра традиција.Таму завршивме два пати седми,па многу веројатно е да се прекине оваа серија на натпревари без пораз и да го изгубиме скудетото.:mad:
 

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.032
Еве една слика што излезе на фејсбук со коментар дека ова е дело на наполитанските навивачи на јувентус стадионот

TUKA
малце оф топик,ама занимливо ми се виде. Не разбирам итаљански ама претпоставувам biglie му значи џамлии пошто во Битола билии се викаат :гик:
ете нешто ново ќе научи чоек
 
F

FuckYouAll

Гостин
Во 54 натпревари со Конте на клупа, играчите што влегуваат како замени постигнале 17.4% од головите, скоро пола од нив биле одлучувачки.

47.4% (9/19) од головите на Јуве оваа сезона се постигнати од прекин(слободни, корнери, пенали).
Лани беа 23.5%(16/68).
 
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Реков дека е капитен материјал
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/izjave/7353.html

„Dobar dan svima.. Bio je to veliki Juventus protiv velikog Napolija. Srećan sam a i kako da ne budem! Ni na trenutak ne mogu da se veselim i mislim na našu nepobedivost, jer čim se okrenem sa desne strane vidim mog velikog trenera kako već misli kako da pobedimo u sledećoj utakmici u Ligi šampiona, a ako se ipak okrenem na levo vidim tu motivaciju koja mi stalno govori da se nepobedivost ne računa...Pobeđuj i ponavljaj to je tvoja obaveza!!! Tako je ukoliko želite da budete u Juventusu... samo jedna stvar treba da bude u glavi: Pobeda nije važna, već je to jedino što se računa“
„Što se tiče naših veličanstvenih navijača, pozivam ih sve da dođu na utakmicu Lige šampiona u utorak. Vi ste Juve i naš ste dvanaesti igrač. Veliki zagrljaj za sve, Leonardo“
 

Kajgana Shop

На врв Bottom