Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Чим е на електро, ќе влезеш на факултетот, ќе се качиш на втор спрат и ќе ја видишДали некој знае каде да ја најдам просоријата 223м?
Утре имам предавања али незнам каде е...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим е на електро, ќе влезеш на факултетот, ќе се качиш на втор спрат и ќе ја видишДали некој знае каде да ја најдам просоријата 223м?
Утре имам предавања али незнам каде е...
Под теорија се подразбира дефиниции, својста,теореми, докази на теореми(најмногу поени носи ова). И најчесто беше на посебен лист задачи , на посебен теорија.Имам едно прашање како студент од прва година, малку не го разбирам полагањето по Калкулус 1. Значи на првиот колоквиум ќе полагаме и теорија и решавање задачи? Мислам сето тоа ќе биде ставено во еден тест, или ќе полагаме на 2 пати? Притоа во теорија се мисли само на дефинициите кои ни ги диктираат професорите на часови?
Пиши во ова тема ќе ти ги реши некојDali nekade gi ima resenijata na zadacite po KRS (laboratoriski i kolokviumi) od zbirka od lani, ili ima nekoj sto moze da gi resi ?
Ova bi bilo mn korisno, nekoi zadaci me ubivaat.
Бараш помош и провоцираш, па иди реши ги задачите кога толку знаеш мастеруke gi postiram tamu , fala genius - so postov ptvrdi deka si genius![]()
Англиски изборен како полагавте лани да каже некој)
Значи нема пишување на есеи и слични глупостиНа испит го полагавме, имаше слични и исти прашања (заокружување, дополнување) како примерите од книгата и имаше еден поголем текст за превод.![]()
Немаше такво нешто, па сега дали ќе има годинава, не знамЗначи нема пишување на есеи и слични глупости)