Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
The Amazing Spiderman 2012

Питер Паркер доаѓа до некакви документи кои што ќе му помогнат да разбере зошто неговите родители исчезнале. На патот кон тоа тој ќе судри со др. Курт Конорс, поранешен партнер на неговиот татко.

Добар филм но далеку од добар за разлика од претходните 3 филма. Брзо се одвиваа работите и акција 0... Едино што е подобар овој филм од претходните 3 се само ефектите, но џабе ефекти кога немаше акција подолга од 10 секунди. Слабо од мене 6ка не гледам нешто нај нај, па читам на јутуб коментари дека најдобар филм и им се чудам дали е поради филмот или поради Ема Стоун и дечкото а не поради глумата и приказната на филмот...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.706
Поени од реакции
34.247
Мислам дека ја пропушташ поентата на сето ова.
На една другарка и го препорачав Мр. Ноубади и ми рече што се овие глупости? :D У право се дечките :Р
Не сум до толку гик.. :icon_lol:

Ако девојчето сака да се ебе, ќе се ебе. Нема да стигнат ни до пола час. Филмот нема абсолутна врска со тоа.
Ме нервираат муабети демек тие видови на филмови се инстант стимулатор, демек одма ќе му даде после тоа.

И да е девојчето 50-50 :icon_lol: Можеби ќе го пробие, навреда ќе сфати, чекај бе овој сериозен е, сака вагина пуштајќи ми Б филм со клише муабети и глорифицирана форма на љубов?
БЉАК.

Не слушај ниеден од предлозите што ти ги дадоа, за тебе и "другарка ти" само Wicker Park.
Заспавме на овој. Не ја слушај! Што имаш против сексот ти!?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не сум до толку гик.. :icon_lol:

Ако девојчето сака да се ебе, ќе се ебе. Нема да стигнат ни до пола час. Филмот нема абсолутна врска со тоа.
Ме нервираат муабети демек тие видови на филмови се инстант стимулатор, демек одма ќе му даде после тоа.

И да е девојчето 50-50 :icon_lol: Можеби ќе го пробие, навреда ќе сфати, чекај бе овој сериозен е, сака вагина пуштајќи ми Б филм со клише муабети и глорифицирана форма на љубов?
БЉАК.

Заспавме на овој. Не ја слушај! Што имаш против сексот ти!?
Hun, за тоа и јас се согласувам со тебе ама ако и е досаден може да му го каже истово, што се глупостиве :facepalm: и да си стане, да рече еј ми пишаа треба да идам :icon_lol: Вака барем ако и е интересно ќе го гледа филмот :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.706
Поени од реакции
34.247
Боље комедија некоја ретардирана место шкљ љубовен некој.. само тоа велам. Ептен е онака клише оти.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Уште малку на темава и љубовни совети ќе почнете да делите :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
И сеа шо испадна? Кои филмови се најдобри? Има девици тука... ме ги оставате во искушение...не сум знаел дека толку лесно било бе :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Утре те чекаме на темава да се испофалиш :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Пушти и некој од тие за плачење и на крај ќе биди, она плаче он је нежно скида.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Сеа ќе го гледам Господар на прстените кецот. Малце да се потсетам на феноменалноста. А за другите дела останативе недели :)

EDIT: Се премислив, ќе го гледам Хари Потер кецот.:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom