Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.194
Мислам дека ја пропушташ поентата на сето ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега сами ќе се вреѓаме само оти е женско.. Добар филм си е добар филм.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Perfect Sense
Chasing Amy
et cetera, et cetera..
Може препорака на некој романтичен филм ќе го глеам со "другарка" ?![]()
Мислам дека ја пропушташ поентата на сето ова.
На една другарка и го препорачав Мр. Ноубади и ми рече што се овие глупости?У право се дечките :Р
Не слушај ниеден од предлозите што ти ги дадоа, за тебе и "другарка ти" само Wicker Park.
Не сум до толку гик..
Ако девојчето сака да се ебе, ќе се ебе. Нема да стигнат ни до пола час. Филмот нема абсолутна врска со тоа.
Ме нервираат муабети демек тие видови на филмови се инстант стимулатор, демек одма ќе му даде после тоа.
И да е девојчето 50-50Можеби ќе го пробие, навреда ќе сфати, чекај бе овој сериозен е, сака вагина пуштајќи ми Б филм со клише муабети и глорифицирана форма на љубов?
БЉАК.
Заспавме на овој. Не ја слушај! Што имаш против сексот ти!?
Да, од типот на "get her drunk".Уште малку на темава и љубовни совери ќе почнете да делите![]()
Може препорака на некој романтичен филм ќе го глеам со "другарка" ?![]()
Може некој да ми објасни како еден ефтин филм како Паранормал активити заработува многу пари?
гледам за 1 ден 15.милиона, а за снимање кошта само бедни 5 милиона, значи наскоро може да се очекува и 5 дел, глупи амери.
5 милиона не е воопшто бедна сума за да се направи филм. Се од овие типови на филмови произлезе од Blair Witch Project кој беше направен за само 20 000 долари, тоа е сума за пофалба, го направија со 20 илјади, заработија сто пати повеќеМоже некој да ми објасни како еден ефтин филм како Паранормал активити заработува многу пари?
гледам за 1 ден 15.милиона, а за снимање кошта само бедни 5 милиона, значи наскоро може да се очекува и 5 дел, глупи амери.