Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јунајтед ќе ги тепаме.Проблем се Тотенхем.Нерешено да извадиме добро ќе биде.

Последен пат кога сме ги тепале Тотенхем на нивен терен стрелци биле Дел Хорно и Даф.

Јунајтед ќе ги тепаме.Проблем се Тотенхем.Нерешено да извадиме добро ќе биде.

Последен пат кога сме ги тепале Тотенхем на нивен терен стрелци биле Дел Хорно и Даф.

Не ;)
19 March 2007
White Hart Lane, London
Tottenham Hotspur
1 – 2
Chelsea

[hide]

Keane
13px-Soccerball_shade.svg.png
76' (pen.)
(Report)
Shevchenko
54'
Wright-Phillips
60'

Премиер лигашки е мечов?
Пошто јас прочитав од 2005.

Не е битно тоа сега битно задутре да ги победиме на раат да ги гледаме останатите мечеви во ЕПЛ од врв :D

Според стрелциве од тогашниот меч претпоставувам дека сега Торес и Мозес ќе дадат голови :icon_mrgr:

Утре против Дон Кихот и пилинита, убедливо најтежок дуел досега сезонава.
Без Тери на терен, ама веројатне некаде околу клупата - очекувам ладнокрвно егзекуцинерство за сите гомна кои пред се Тери и Кол а со то и Челзи како клуб мораат ги јадат од бедната и провидна англиска ФА.
Ја читам изјавава од Тери на официјалниот сајт на Челзи, ФА на чело со тој „непристрасниот“ директор од клубот Мажи Соединети мора дупла доза на гомна да изедат, ова веќе треба да е многу повисок напон за Челзи за сезонава во Премиер Лига. Тенок и фушарски склопен тим имаме, ама ова не било, мора нешто да пукни сезонава.

Утре против Дон Кихот и пилинита, убедливо најтежок дуел досега сезонава.
Без Тери на терен, ама веројатне некаде околу клупата - очекувам ладнокрвно егзекуцинерство за сите гомна кои пред се Тери и Кол а со то и Челзи како клуб мораат ги јадат од бедната и провидна англиска ФА.
Ја читам изјавава од Тери на официјалниот сајт на Челзи, ФА на чело со тој „непристрасниот“ директор од клубот Мажи Соединети мора дупла доза на гомна да изедат, ова веќе треба да е многу повисок напон за Челзи за сезонава во Премиер Лига. Тенок и фушарски склопен тим имаме, ама ова не било, мора нешто да пукни сезонава.
И ти како мене мислиш дека сме петок а?
Од вчера се до пред 6 саати убеден бев дека сме петок :D
Задутре се игра мечот :)

Мене петок ми почна пред некој час и пол, јебига, модерно време не дава определени работни саати.

Досега Роби се покажа како извонреден стратег и тренер кој знае да разбие игра на противник, единствена грешка и лоша проценка му беше мечот со Атлетико и го јадевме на велико, но по втор пат да се игра против Атлетико сигурен сум дека Челзи ќе победи.
Поентата ми е дека Роби доволно добро го познава АВБ, и сигурно го има детално разработено и анализирано Тотенхем, па очекувам добра дефанзива и разбивање на нивната игра, но секако ова ќе биде тежок дуел без разлика на се.

Премиер лигашки е мечов?
Пошто јас прочитав од 2005.
Според стрелциве од тогашниот меч претпоставувам дека сега Торес и Мозес ќе дадат голови :icon_mrgr:

За Карлинг купот ги победивме тогаш...

Посимпатичен тим ми е Тотенхем но мислам дека вие ќе победите иако искрено тоа не го сакам, ќе ве играм 2-ка.

Посимпатичен тим ми е Тотенхем но мислам дека вие ќе победите иако искрено тоа не го сакам, ќе ве играм 2-ка.
Не би ти препорачал такво нешто.. кај кокошките највише се мачиме последниве години и поише..

И ја беше у заблуду док не га прочита твој пост!

Кој ни е трет капитен? Чех?
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 15:14 ---
♥ Čech na golu stoji, prava raja njega voli. ♥
♥ Kad je Cole na beka doso, niko vise nije proso. ♥
♥ Terry je borac stari, i stub nam je u obrani. ♥
♥ Luiz ko lav se bori, igracima noge lomi. ♥
♥ Kada Ivanović po krilu krene, tu prestaju sve dileme. ♥

♥ Mikel je zadnji vezni, boljeg nemaju ni englezi. ♥
♥ Lampard na prvu igra, protivnik je kao cigra. ♥
♥ Hazard kad loptu primi, sva se raja njemu divi. ♥
♥ Oscar nam bombe puca, svako srce za njeg kuca. ♥
♥ Mata Kad loptu uzme, golmanima krenu suze. ♥