Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јунајтед ќе ги тепаме.Проблем се Тотенхем.Нерешено да извадиме добро ќе биде.
Последен пат кога сме ги тепале Тотенхем на нивен терен стрелци биле Дел Хорно и Даф.
И ти како мене мислиш дека сме петок а?Утре против Дон Кихот и пилинита, убедливо најтежок дуел досега сезонава.
Без Тери на терен, ама веројатне некаде околу клупата - очекувам ладнокрвно егзекуцинерство за сите гомна кои пред се Тери и Кол а со то и Челзи како клуб мораат ги јадат од бедната и провидна англиска ФА.
Ја читам изјавава од Тери на официјалниот сајт на Челзи, ФА на чело со тој „непристрасниот“ директор од клубот Мажи Соединети мора дупла доза на гомна да изедат, ова веќе треба да е многу повисок напон за Челзи за сезонава во Премиер Лига. Тенок и фушарски склопен тим имаме, ама ова не било, мора нешто да пукни сезонава.
Мене петок ми почна пред некој час и пол, јебига, модерно време не дава определени работни саати.И ти како мене мислиш дека сме петок а?
Од вчера се до пред 6 саати убеден бев дека сме петок
Задутре се игра мечот![]()
Премиер лигашки е мечов?
Пошто јас прочитав од 2005.
Според стрелциве од тогашниот меч претпоставувам дека сега Торес и Мозес ќе дадат голови![]()
Не би ти препорачал такво нешто.. кај кокошките највише се мачиме последниве години и поише..Посимпатичен тим ми е Тотенхем но мислам дека вие ќе победите иако искрено тоа не го сакам, ќе ве играм 2-ка.
И ја беше у заблуду док не га прочита твој пост!И ти како мене мислиш дека сме петок а?
Од вчера се до пред 6 саати убеден бев дека сме петок
Задутре се игра мечот![]()