Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Epic Fail ќе биде ако замине Стариџ без оштета , а и воопшто ако замине.Има во Кол уште добри 2 сезони да ги изигра како што треба не знам како им текна ова глупо правило кој има 30+ години им се продолжува договорот само за 1 сезона:facepalm:

Зошто глупо? Јас го поддржувам клубот целосно во тоа.
Ќе потпише сега една сезона, ќе ја изигра наредната. На крајот на сезоната ако е спремен уште да игра на највисоко ниво ќе му се продолжи договорот и готово.

Зошто глупо? Јас го поддржувам клубот целосно во тоа.
Ќе потпише сега една сезона, ќе ја изигра наредната. На крајот на сезоната ако е спремен уште да игра на највисоко ниво ќе му се продолжи договорот и готово.
Барем да важеше за сите играчи немаше да се нервираме со Торес сезонава :D

47234_4359300393754_2005017949_n.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Кажете нешто,досадно е . :ROFLMAO:

Рамирес нема да може да продолжи во Англија и ќе побара да си оди во јануари, место него ќе дојде Тиоте. Торес ќе биде најдобар стрелец со 29 гола, но сепак ќе завршиме втори со бод зад Сити. Наредно лето доаѓа Нејмар, и освојуваме ПЛ, ЛШ и ФА Куп, но по крајот на сезоната Мата ќе реши дека е време да оди во Барса.

Донев немој ми речи дека и на тебе Фантомот влијаеше околу тоа со Мата и Реал/Барса..
Бај д веј, Мата е мадридско дете, кај и да е..

Донев немој ми речи дека и на тебе Фантомот влијаеше околу тоа со Мата и Реал/Барса..
Бај д веј, Мата е мадридско дете, кај и да е..

За фифа зборев :D

Поштуем Лукаш, поштуем. (y)

Изгледа Азпи ќе игра со Тотенхем.

Не за друго него вечер Шуми ќе му ги скрши двете нозе на Бане па после опоравување.. :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom