Пушти го телевизорот во моментов на...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
По Дневник 2 на Сител телевизија ке го емитуваат филмот Готика со Хали Бери,интересен ми се виде.:)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
По Дневник 2 на Сител телевизија ке го емитуваат филмот Готика со Хали Бери,интересен ми се виде.:)
Убаво ти се видел, нека го гледаат сите љубители на трилер/хорори

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Убаво ти се видел, нека го гледаат сите љубители на трилер/хорори
Баш затоа го препорачав де,:)и сум љувбител на такви филмови,а знам дека има и на форум што сакаат такви филмови :)
Се плашиш од такви?:icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.033
Препорака за сите секој работен ден ако обврските им дозволуваат да си пуштат ХРТ1 во 10:05/10:10 има документарна емисија. Секој ден има различни од најразлични области. Дел синхронизирани со прекрасниот глас на Џемо Хаџиселимовиќ, а дел со хрватски превод. Едноставно да ти е милина да гледаш и слушаш и да научиш многу нов интересни работи. Денеска на пример имаше емисија за паметните автомобили, за тоа како технологијата помага во спречувањето на сообраќајните несреќи. Додека нашиве телевизии не трујат со отров програма составена САМО и ИСКЛУЧИВО САМО од глупи, дебилни, азиско-јужноамерикански-кавкаски серии, еден тон реклами, вести нон-стоп, филмови стари по 20 години, и безобразни шоуа видете барем за 50-ина минути како во другиот дел од светот запазена е и образовната компонента на телевизијата, а не само маркетиншката, заглупувачка и бескорисна како во Македонија.

Еве на пример од утре почнува нова серија со 10 епизоди. Можда некои (ако има такви) ја знаат од Discovery Channel како: I shouldn't be alive. Хрватите еве си ја обработија за нив (сезона 3, а ги има 5) и од утре почнуваат со прикажување во стандардниот термин

Čudom preživjeli 3, dokumentarna serija

(I SHOULDN'T BE ALIVE 3)

Naslov epizode: ZAROBLJENA U KANJONU (CANYON TERROR)
Epizoda: 1.
Nagrađivana serija Čudom preživjeli postala je međunarodni hit. U njoj obični ljudi koji su se našli u situaciji da se moraju boriti za svoj život sada prepričavaju svoje nevjerojatne doživljaje koji su ovdje i ekranizirani. Iz trenutka u trenutak preživjeli otkrivaju kakve su ih moralne dileme mučile, kakve su se slučajnosti dogodile i kakve su očajničke odluke morali donositi, a koje su ih naposljetku izbavile iz opasnosti.
U središtu svakog filma nalazi se nevjerojatno fizičko mučenje; 18-ogodišnjak koji je preživio divljački napad grizlija i ledenu oluju, padobranac koji je preživio pad zrakoplova i 24 sata plutao u oceanu punom morskih pasa. Paralelno s tim, odvija se i emocionalno putovanje svakog preživjelog. Što biste vi učinili kad biste odjednom bili suočeni s činjenicom da ćete umrijeti sami? Biste li mogli prihvatiti činjenicu da više nikad nećete vidjeti svoje voljene i da oni možda nikad neće saznati što vam se dogodilo? Biste li izgubili glavu ili biste se do posljednjeg daha borili da pobijedite unatoč mršavim izgledima? Snimana na spektakularnim lokacijama poput australske divljine, kanjona Utaha i Zambije, serija Čudom preživjeli prikazuje ljude koji su se suočili s izazovima i vratili se kako bi ispričali svoju priču. To su epska putovanja koja doista izazivaju strahopoštovanje.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Пуштајте Еуроспорт ке почнат ски скоковите од последната скокалница од новогодишната турнеја во Бишофскофен како што го викам јас :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Не баш во моментов него таму после Дневник, пуштајте на Сител ке го има Identity, кому не му е гледан трк! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom