Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
EDIT: sepak citam bila ispeena taa pesna za Albancite(n) Se nadevam site ke prestanat so takvi pesni posto vecerva pocustvuvav edno poinakvo cuvstvo, sloznost
Ама гледаш дека 90% ги осудуваме ... и се оградуваме и стварно не мие јасно како можеле да ја пеат таа песна o.O

EDIT: sepak citam bila ispeena taa pesna za Albancite(n) Se nadevam site ke prestanat so takvi pesni posto vecerva pocustvuvav edno poinakvo cuvstvo, sloznost

Океј, можда.
Ама јас на пренос воопшто не чув а ни албанскиот коментатор не чул иако бил таму., ете биле маргинализирани тие поединци.

Srbite najselski, najnazaden narod u svetov.

Inaku da bese do mene ke gi staev site brakja protiv Srbija u prv tim. Pa na albanec pogolema motivacija mu e da igra protiv Srbija otkolku milion evra. Toa e isto ko nie da igrame protiv Grcija, u toj slucaj Velice ke dribla trojca i ke vleze so topkata u gol! Kao na droga igraa Ibraimi i Hasani. :)
Жив пример ти е чековски против грчка:ROFLMAO:.

добро бе испеал некој голем кур,преку ден со ножеви се брцаме не барајте преку леб погача:icon_lol:И ние и вие не сме цвеќиња за мирисање кон ова прашање,али после ваква игра нема никој да отвори уста за албанците во репрезентација.Бар за овие 3ца,за Муарем x^2 тешко :D

ja gledav utakmicata 90 minuti.
Se pese kletkite Albanci za toa sum siguren 100%
неможе тоа да се искорени од денес до утре,но се помалку и помалку е,ќе дојде ден ќе го снема скроз,но за такво нешто морат двете страни да бидат спремни

Koj bese vo stadion znae.

Bas vo momentot koga Hasani imase lesna povreda vo glavata vo pocetok od natprevarot togas se peese. Aj ke najdem i snimka i so fakti ke vi dokazuvam.
Kako i da e milo mie sto go osudite toa.

Kako i da mislim deka i Nexhipi treba da bide povikan vo reprezentacijata. Igracot e vo mnogu dobra forma.

Не си во право, стигнаа до тој дел и рекоа "клетите Албанци". Јас слушнав и убаво тој дел ми влезе у глава пошто ич не ми се свиѓаше што на натпревар каде момците играат за нас, овие на западна да пеат такви стихови.
Во петокот пред мечот со Хрватска 4 Македонци беа нокаутирани од Албанци пред Бит пазар, а Македонија кога изгуби од Шпанија во кошарка цело Тетово славеше.Дај не си правете бајрами на мозокот.Албанците ниту навивале, а ниту ќе навиваат за Македонија.Тоа ќе биде кога тилот ќе си го видам.Многу бргу заборавате дека пред неколку дена се дигна споменик на Хасан Приштина оној што заговара обединување на “ албански територии“.И муслиман од Нови Пазар игра за Србија, па тоа значи ли дека ја сака Србија?Ибраими и Хасани што се трудат толку за репрезентација не значи и дека ја сакаат Македонија.Репрезентацијата е најдобар маркетинг за секој фудбалер.Да го викнеше Албанија да игра за нив, а тој ја одбереше Македонија тогаш ќе мислев друго за него.Вака ми е рамно.
И Зидан секогаш играл најдобро за Франција, ама тој никогаш не беше Французин во срце;)
Несакам да тролам, ама тоа е вистината.Скоро 99% од Албанците ниту ја сакаат Македонија, а ниту и мислат добро.Тоа се милион пати докажало и покажало на дело.

Точно е, се запеа на почеток кога Хасани доби удар во глава и имаше прекин.
Ама точно е и тоа дека пред делот со Албанците, 80% престанаа да пеат.

Иначе може некој да ми каже што било со Попов и Ристиќ и дали е вистина? Сега дознав...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom