Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Во чест на Тоше, кој на секој спортски натпревар неуморно ги бодреше македонските спортисти и кој ни ја подари преубавата навивачка песна „Македонија навива за вас“, на Националната Арена ќе настапат врвни естрадни уметници.
Исто така, за присутните предвидена е и наградна игра досега невидена во нашата земја по примерот на спортските спектакли кои се прават на паузите во НБА плеј-офот, Супер Боул мечот и други врвни спортски натпреварувања. На досега невидениот спектакл ќе бидат доделени неколку дресови.
Опасен спектакл еј.Супер Боул можат вода да им носат на ФФМ.Да не се црвени со позлатено жолто тие неколку дреса???

Наградната игра ќе се одвива така што секој навивач ќе има потенцијална можност да учествува, а главен лик ќе биде резервниот голман на македонската фудбалска репрезентација.
ќе упати топка кон гледачите на „Филип Втори“, па оној кој ќе ја прифати ќе се симне доле на теренот и доколку од пенал или „еден на еден“ успее да го совлада голманот, тогаш ќе добие дрес на македонската фудбалска репрезентација
Ако е голманот Богатинов, играта ќе биди: Лобувај го голманот од слободен удар од 40 метри-it's easy :D :D :D
Ако е голманот Богатинов сите гледачи би требало во него да им е метата онака со цела сила.Меѓуножно.

За утре...Интересно би било да е 1-0 и стрелец Ибраими/Хасани :icon_lol:

Ми се свиѓаат промениве. Веќе гледам како Мирко утнува 3-4 шанси:facepalm:

Барем утнува за разлика од играчиштето Дрвица Ристиќ кој не ни влегува во шанси. Само со 2 нозе влегува во играчи.

Остај, сонував дека Хасани ќе даде гол :icon_lol:
Сваки србин зна, свака српкиња зна...да је Хасани...македонски син дао гол србима..нанааааааа :pos:

Нема да игра Величе?!

4013283769_bee739a6a7.jpg

Ќе распали Мирко Ивановски кога-тогаш само тогаш сите ќе :drk: по него !!! ;)

Ми треба една мноогу важна информација од вас :) Прочитав дека за утре картите не се ни пола продадени па дали ке можам да купам карта утре и да седнам на некое друго место или мора како што ми е нумерирана картата таму да седнам, затпа што со друштово што ке одам тие веќе извадиле карта само јас немам? фала многу :)

Ми треба една мноогу важна информација од вас :) Прочитав дека за утре картите не се ни пола продадени па дали ке можам да купам карта утре и да седнам на некое друго место или мора како што ми е нумерирана картата таму да седнам, затпа што со друштово што ке одам тие веќе извадиле карта само јас немам? фала многу :)
Pa ako ne e poln stadionot nikoj nikogash ne pocituva kade mu e kartata tamu i da sedi .. jas mislam deka ke mozesh kade sakash :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom