Српските хулигани подготвуваат хаос во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата @Lbaneso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Новинарство на балканот е пичка мајчина, ако некој се тепа неизлегувам пред новинар и да се курчи, додуше во Италија најавија нереди ама колку да не почнне утакмицава, а не да отидат и да тепаат Италијани или што ти ја знам, како и да е утре одам поа ке видиме ке биде интересно!

Што очекувате од Срби, освен лупање во гради...

На крај они ке бидат тепаните

Јас мислам дека ако србите се дрзнат да нападнат Албанци во Македонија, треба да се здружат нашите навивачи, Комити, Шверцери, Балисти, Војводи, Шкембари и тн. и да му стаат на дознаење дека нема играње во Македонија, посебно не некој дојден од П**** мајчине. Сепак Албанциве се родени тука и ова им е матична држава. Тие имаат многу појке право отколку Србиве. Македонците и Албанците во вторник треба да се здружат. Никој не ги тера да се сакаат туку едноставно да си излезат во пресрет заради Македонија, а од викендов нека продолжат со тепање во националнава лига.

Друго и многу битно, ова важи за навивачкиве групи: СО КОЈА СОВЕТ ЈА ПЕЕТЕ "КЛЕТИТЕ Албанци" на натревари кога игра македонска репрезентација? Зарем во неа не игрет Албанци ?
Јас колку шо видов Ибраими се трудеше повеќе отколку било кој Македонец. И на стадион не пеев кога се пееше туку викав УАА на тие шо се дрзнаа. Песната нека се пее на натпревари од првенство не кога ке игра репрезентација. Или ако немате толку веќе што да пеете, пејте "Клетите душмани или Клетите Грци". Грци немаме во репрезентација ;)
Братство единство :icon_lol:

Колку сакаат нека се тепаат..Ама стварно ме заболе долниов :D

Многу ме интересира да не е од оние пуштања на спинови за да се предизвика отргнување на тековните проблеми. Пример европска унија, невработеност, бисти на балисти, беспарица.
па нормално за тоа е пошто криво ке им биде да влеземе во еу пред нив

Дали се тие идиоти што ги пишуваат статиите за да креваат непотребна тензија или тие што им веруваат?Илјада статии прочитавме како хрватски, српски, шкотски, англиски навивачи ќе демолирале кога ќе дојдат во Скопје, а од демолирање ни Д не видовме.Преку долниов од кревање рејтинзи на некој дневен протал преку пишување глупости.Ниту ќе го демолираат, а ниту ќе дојдат во голем број.Ај не се палете како мајмуни без врска.

Уште некој поназад и пиша со организиран превоз ќе дошле....не пијат тие луѓе нафта бе,па уште и најавиле дека ќе праат нереди оооф мори мајко :pos:

Биг Лајк за статијава. :)
Иако сум за тепање на Албанци, било кога и било каде, ова некако ми личи смешно.
Се надевам барем дека 1% ке се оствари напишаното. :)
A Ибраими треба да го тепаме или не ?

Јас мислам дека ако србите се дрзнат да нападнат Албанци во Македонија, треба да се здружат нашите навивачи, Комити, Шверцери, Балисти, Војводи, Шкембари и тн. и да му стаат на дознаење дека нема играње во Македонија, посебно не некој дојден од П**** мајчине. Сепак Албанциве се родени тука и ова им е матична држава. Тие имаат многу појке право отколку Србиве. Македонците и Албанците во вторник треба да се здружат. Никој не ги тера да се сакаат туку едноставно да си излезат во пресрет заради Македонија, а од викендов нека продолжат со тепање во националнава лига.

Друго и многу битно, ова важи за навивачкиве групи: СО КОЈА СОВЕТ ЈА ПЕЕТЕ "КЛЕТИТЕ Албанци" на натревари кога игра македонска репрезентација? Зарем во неа не игрет Албанци ?
Јас колку шо видов Ибраими се трудеше повеќе отколку било кој Македонец. И на стадион не пеев кога се пееше туку викав УАА на тие шо се дрзнаа. Песната нека се пее на натпревари од првенство не кога ке игра репрезентација. Или ако немате толку веќе што да пеете, пејте "Клетите душмани или Клетите Грци". Грци немаме во репрезентација ;)
Одведи си албанец дома за зет и не го тупи многу.Еден куп Комити неможат да кренат глава од пријави заради Албанци, а ти мене ќе ме обединуваш со турско племе да тепам бели луѓе.
Секој ден тепаат Македонци низ градот, а ти тука ќе свршуваш на еден албанец Ибраими кој игра од корист за нас.И, во Шкендија, Ренова играат Македонци, па овие потурчените не навредуваат и што?

Братство единство :icon_lol:

Абе ние што си правиме внатре не е битно, се колиме, се тепаме, се сакаме. Ама не можи некој од надвор, од друга држава да дојде и да го ремети редот. Барем за ова треба да застаниме едни до други. Ко можат Гробари и Делије заедно зошто да не можеме и ние?

Дали се тие идиоти што ги пишуваат статиите за да креваат непотребна тензија или тие што им веруваат?Илјада статии прочитавме како хрватски, српски, шкотски, англиски навивачи ќе демолирале кога ќе дојдат во Скопје, а од демолирање ни Д не видовме.Преку долниов од кревање рејтинзи на некој дневен протал преку пишување глупости.Ниту ќе го демолираат, а ниту ќе дојдат во голем број.Ај не се палете како мајмуни без врска.
Toа е тоа, се е кажано.

Ај сеа затварајте темава дур не се умешале и други па после модераторите беспотребно да прљаат раце:)

Абе ние што си правиме внатре не е битно, се колиме, се тепаме, се сакаме. Ама не можи некој од надвор, од друга држава да дојде и да го ремети редот. Барем за ова треба да застаниме едни до други. Ко можат Гробари и Делије заедно зошто да не можеме и ние?

Ај не ми изигравај пацифистичко педерче. А кога Гробари и Делии се тепале меѓусебе за црква на Кале? Не туку тропај глупости, како може Комитите/Војводи и незнам кој да се обединат со албански навивачки групи кога до вчера се тепаа на Кале додека голем дел од планинците рушеа црква, или пак го палеа знамето во Кичево ?

Па уште викал УА кога ги свиркале албанците. Епа оди на стадион во Тетово заедно со Балистите да те научат некоја нивна песничка, убаво ти рече некој, оди земи зет албанец за дома, македонецот пропадна поради тој посран пацифизам додека некој друг му забива нож во грб.

Многу смешни испаѓаат новинарите со ваквите глупи статии..алоо не сме 18 век туку така да дојдат на граница и да се тепаат кој каде стигне..ќе му дозволи некој??..плус како пишат ќе тепаме албанци кај ќе стгинат..а албанците во скопје коќе се соберат 1600 души овие србите ќе не знаат глата кај му се наоѓа ...и налетоа полицијата нема да дозволи такви нешто не се ненормални некои невини да страдаат заради одредени будали
Немој да дојдат први екипи на навивачи од Србија, па да видиш кој колку ќе бега.Плус, ако дојдат и Руси со нив коишто константно идат што ќе правиме тогаш?Немој на белокапциве Бит Пазар да им го размонтираат , па на киша да продаваат после.Они мислат Паткари се ова од Струга, па тука се курчат на форуми.Прва екипа на Делије пред некоја година ги згомни едни полски хулигани на ферка .

Ај не ми изигравај пацифистичко педерче. А кога Гробари и Делии се тепале меѓусебе за црква на Кале? Не туку тропај глупости, како може Комитите/Војводи и незнам кој да се обединат со албански навивачки групи кога до вчера се тепаа на Кале додека голем дел од планинците рушеа црква, или пак го палеа знамето во Кичево ?

Убаво ти рече некој, оди земи зет албанец за дома, македонецот пропадна поради тој посран пацифизам додека некој друг му забива нож во грб.
Тоа е заради тоа што нема кој да ги казни таквите којшто правата сериозни навреди за Македонците ... а инаку ако помеѓу Нас(Македонци и Албанци) нема разбирање и единство тогаш наскоро ќе не стигне и нас процесот на фрагментација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom