Српските хулигани подготвуваат хаос во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата @Lbaneso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Биг Лајк за статијава. :)
Иако сум за тепање на Албанци, било кога и било каде, ова некако ми личи смешно.
Се надевам барем дека 1% ке се оствари напишаното. :)

Кучето што лае не каса а со ова што лаат хулиганиве албанците ке се организираат и пак ,, српските хулигани,, ке го јадат на велико и од албанците и од желките

Еј да бе ти најде да кажеш да прочитав од некој друг може ќе се сложев ама со тебе не и плус што ти кажуваш за кучиња што лаат дека не касаат ај размисли малце??!!
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 12:00 ---
Ех добро што кажаа! Сега ќе бидат спремни албанците во Скопје, па србите и да не планираат да се тепаат ќе го јадат пак :D

Да бе албанците само а ние бе брат??? Што не исклучуваш или само вие живеете во нашава држава??!!!

:pos:
А и овие новинариве немаат попаметна работа, си измислуваат глупости :pos:
Така се идело тоа да тепаш некого. :)

Зошто не ја отвори во ЧДА темава?

Овие 300 може ги води тој што влезе во Косово на бел коњ пред неколку години. Сега Македонија им е на агенда. :D

пак некој гледал филмчиња :pipi:

w70uuc.jpg

Да бе па сигурно овие ќе му кажат на тој новинарот од Курир што планираат, нашиве нивнари се пичкаа па одма главна вест ја направиа

Оф ФФМ го прогласија натпреварот за ризичен, а сите групи на навивачи ќе нема да им биде дозволено влез во Македонија.Ова беше кажано пред една недеа... Така да.. НИШТО! (штета)

Оф ФФМ го прогласија натпреварот за ризичен, а сите групи на навивачи ќе нема да им биде дозволено влез во Македонија.Ова беше кажано пред една недеа... Така да.. НИШТО! (штета)
Абе не зафркавај не се они индианци па да идат со организиран превоз, ќе си дојдат во сопствена режија.

Абе не зафркавај не се они индианци па да идат со организиран превоз, ќе си дојдат во сопствена режија.
Србија е пред банкрот, каква сопсвена режија каков бутур.

Еј да бе ти најде да кажеш да прочитав од некој друг може ќе се сложев ама со тебе не и плус што ти кажуваш за кучиња што лаат дека не касаат ај размисли малце??!!
Имаш нешто со мене? Повели!

Кој и да се тепа пак македончето ќе плаќа, оти е организатор и во Македонија се игра натпреварот.

Џабе се карате сега, ќе видиме утре денот што ќе донесе. Многу мрзам вака сензационални стории во најава.. Чао од мене за сега! :)

Многу смешни испаѓаат новинарите со ваквите глупи статии..алоо не сме 18 век туку така да дојдат на граница и да се тепаат кој каде стигне..ќе му дозволи некој??..плус како пишат ќе тепаме албанци кај ќе стгинат..а албанците во скопје коќе се соберат 1600 души овие србите ќе не знаат глата кај му се наоѓа ...и налетоа полицијата нема да дозволи такви нешто не се ненормални некои невини да страдаат заради одредени будали

Јас мислам дека ако србите се дрзнат да нападнат Албанци во Македонија, треба да се здружат нашите навивачи, Комити, Шверцери, Балисти, Војводи, Шкембари и тн. и да му стаат на дознаење дека нема играње во Македонија, посебно не некој дојден од П**** мајчине. Сепак Албанциве се родени тука и ова им е матична држава. Тие имаат многу појке право отколку Србиве. Македонците и Албанците во вторник треба да се здружат. Никој не ги тера да се сакаат туку едноставно да си излезат во пресрет заради Македонија, а од викендов нека продолжат со тепање во националнава лига.

Друго и многу битно, ова важи за навивачкиве групи: СО КОЈА СОВЕТ ЈА ПЕЕТЕ "КЛЕТИТЕ Албанци" на натревари кога игра македонска репрезентација? Зарем во неа не игрет Албанци ?
Јас колку шо видов Ибраими се трудеше повеќе отколку било кој Македонец. И на стадион не пеев кога се пееше туку викав УАА на тие шо се дрзнаа. Песната нека се пее на натпревари од првенство не кога ке игра репрезентација. Или ако немате толку веќе што да пеете, пејте "Клетите душмани или Клетите Грци". Грци немаме во репрезентација ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom