Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
не се секавам добро на постапките ај објасни како да го инсталирам унфренд фајндеро за да видам кој ме има бришано,кој блокирано..
Инсталирај ја скриптата (http://www.unfriendfinder.com/), рестартирај го пребарувачот и под табовите со Настани, пораки и сл. ќе се појави уште еден таб Екс-Пријатели (Ex-Friends), кликни на него и ќе се отворат три опции: Чекам потврда, Подесувања и Пораки. Во првиот таб можеш да ги видеш испратените барања за пријателства (кои сеуште не се прифатени), додека во делот за подесувања можеш да наместиш дали да ти покажува кога некој ќе те избрише, кога некој ќе ја одбие понудата за пријателство, кога некој ќе го (де)активира акаунтот и слично.

Едит: Ако имаш некоја од поновите верзии на Хром, нема да можеш да ја инсталираш скриптава од причина што сега е направено сите додатоци да се инсталираат само преку Chrome Web Store, така да ќе мораш да ја инсталираш на Firefox.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Има некој да ми даде некој код за cupcake емотикон? :X3:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
656
Поени од реакции
539
ај ова да прашам
имаше една досада на фб и бев приморан да го блокирам..... и се си беше ок, и сега гледам пак ми пиши, од истиот профил, а во листата на блокирани го немам. како е можно? а гарантирам дека некој не би влегол да го одблокира а уште помалку јас...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
сеа шо ти е побитно да дознаеш како е тоа можно или да не те замара?
ако ти е ова второто, додај ја пак досадата во blocked... можеби овој пат нема магично да се тргне од таа листа.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
656
Поени од реакции
539
сеа шо ти е побитно да дознаеш како е тоа можно или да не те замара?
ако ти е ова второто, додај ја пак досадата во blocked... можеби овој пат нема магично да се тргне од таа листа.
Едноставно чудно ми падна... Јаде блок експресно веќе

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Неможам да си го сменам името. Кога одам да го променам, ми дава да изберам од предходните имиња. Зошто е така и може ли некако да си го сменам? :(

М

Мартин`

Гостин
Кога ќе му пратиш порака на некого и одма после тоа ја избришеш од кај тебе во сандаче му стигнува него или мора да стои и кај тебе за он да може да ја прочита ?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
21
Дали некој има искуство со реклама на facebook колку се чини како оди сето тоа

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Знам реклама за ерепаблик кога пушти еден наш човек, 5 евра од ден го коштало.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
офф-топик
Од денеска facebook.com со нов дизајн на почетната страна. Да не се збуните... :D

P

Princ

Гостин
Ти одредуваш колку да те чини рекламата односно според парите што ќе ги дадеш толку ќе те рекламираат.
Пример ако поставиш дневен буџет од 5 евра, а еден клик на рекламата го плаќаш 0.05 евра, тогаш ќе те рекламираат дур не добиеш 100 клика во тек на 24 часа.

T

The Cryptkeeper

Гостин
Hi5 и сл. срања пропаднаа пошо беа неуредни и неодржавани. Фб е друга прича, енивеј, стариот изглед стварно беше супер.

Kajgana Shop

На врв Bottom