Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832

Вака ми прави веќе неколку пати откако додавам пријатели преку таа опцијата на четот (групен разговор нели) и сега код не ми стига на мобилен, стариот го пишувам и ова ми го дава. Што да правам?
Стискам и на Resend Code вика too often. :mad:

Луѓе помагајте итно е! :/
До сеа два пати го враќам и овој пат нејќе, зоштооо? :mad: Дајте помогнете не ми се прави нов профил, се ми беше на стариот.......

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Немора нов фејсбук, нов број можеш да земеш :pos:
Он-Топик: Почекај саат-два па пак пробај!

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
па убаво ти пишува обиди се подоцна , ако продолжиш без да почекаш неколку часа може само да го блокираш па ке треба да чекаш неколку дена :)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Штом ти вика Trying too often. Please try again later треба да почекаш 24 часа за да може да пробаш повторно. Ако не успееш ништо да направиш контактирај ги во подршка и ќе ти помогнат, ќе ти кажат што да правиш. И мене ми се има случено вака неколку пати.

B

BrunoFresh

Гостин
Почекај некое време или пробај утре.
Јас бев принуден поради ова да правам нов Facebook , бидејќи никогаш не внесував код кога се логирав но телефон мој стоеше на профилот. Еднаш случајно ми побара потврден код, арно ама тој број одамна не ми постоеше, и неможев никако да го вратам ни од кај операторите. И џабе ти е, кога нема да ти стасуваат пораки бидејќи телефонскиот број не постои. И морав да напрам нов FB.

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Почекај некое време или пробај утре.
Јас бев принуден поради ова да правам нов Facebook , бидејќи никогаш не внесував код кога се логирав но телефон мој стоеше на профилот. Еднаш случајно ми побара потврден код, арно ама тој број одамна не ми постоеше, и неможев никако да го вратам ни од кај операторите. И џабе ти е, кога нема да ти стасуваат пораки бидејќи телефонскиот број не постои. И морав да напрам нов FB.
Ете каков проблем ќе ти направи фејсбуков! :mad:
И сега на нов профил како да додавам 1500 пријатели и да ги лајкнам сите тие страници кои ми беа потребни за информирање, забава, глупирање итн? Сликите пола од кај да ги најдам и се друго. Ништо, ако не успеам да си го вратам ова профилче кое го користам од 2009 многу тешко ќе ми биде со нов фејсбук.......

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Ете каков проблем ќе ти направи фејсбуков! :mad:
И сега на нов профил како да додавам 1500 пријатели и да ги лајкнам сите тие страници кои ми беа потребни за информирање, забава, глупирање итн? Сликите пола од кај да ги најдам и се друго. Ништо, ако не успеам да си го вратам ова профилче кое го користам од 2009 многу тешко ќе ми биде со нов фејсбук.......
And that's what i call a first world problem.

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
And that's what i call a first world problem.
Може не е first, ама проблем е. За кој како уствари. И дај те молам не ми филозофирај, ако знаеш да помогнеш помогни, многу ќе ти бидам благодарна. Ако не знаеш, не мрчи.

V

Vollstandig

Гостин
Може не е first, ама проблем е. За кој како уствари. И дај те молам не ми филозофирај, ако знаеш да помогнеш помогни, многу ќе ти бидам благодарна. Ако не знаеш, не мрчи.
Ти одговорија погоре, незнам што уште сакаш, писмена потврда заверена кај нотар?

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Проблемот е решен, ми помогнаа на друг форум. Фала на сите што се потрудија да помогнат. (y)

B

BooBojan

Гостин
Како беше тој плуг инот кој кога ке го инсталираш на хром,можеш да видиш кој те има блокирано,кој те има избришано од пријател на фејсбук?

Kajgana Shop

На врв Bottom