Гол човек

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
gOJDO напиша:
офчар пеер, почна да се јавува офчата свест....

кога тоа ќе се случи, јас ќе бидам првиот кој ќе се радува и од офчар ќе станам и јас офца.. иф ју ноу уот ај мин..

Книгата мене ми е прекрасна...мн. ми се допаѓа, содржински...За стилот, ок, Игор Џамбазов не е некој професионален писател, а всушност типот не ни сака да се изразува поетски...токму зезанциите е тоа што ја прават неговата книга интересна, како и тајните откриени во неа, за тоа што тој правел, и што му се случувало во животот додека збореа се и сешто за него!!!:pipi: Како и да е...мн.добра книга! Башка човекот е ѕвер!:)

Исповед на најголемиот шоумен на Балканот. Прекрасно дело.

Moра да земам да ја прочитам.

Да не беше посегнал по алкохолот, коцката па и дрогата (како што викат некои) - сега во Македонија ке му немаше рамен. Ке беше најпознато лице, најсакано, најбарано. Ама затоа што ништо нема совршено, се е покварено на овој свет, мора да биде глупост направено:toe:

Преркрасно дело , ми се допаѓа начинот на пишување бидејќи е негов , личен не е пистаелско/поетско диктиран стил туку слободно изразување.
Книгава ја симнав онлајн инаку , кој сака по ПП ќе му кажам од каде...

Moра да земам да ја прочитам.

Да не беше посегнал по алкохолот, коцката па и дрогата (како што викат некои) - сега во Македонија ке му немаше рамен. Ке беше најпознато лице, најсакано, најбарано. Ама затоа што ништо нема совршено, се е покварено на овој свет, мора да биде глупост направено:toe:

Да не посегнеше по овие нешта, немаше да биде ТОЈ, а и книгата ќе беше далеку по малку продавана... :wink:

Не вреди ни да се размислува за него.
Тешка будала, го мрзам.

Плус...пичка му матер ми ги собра оие 900000 од лотото, а шубо ги имав испланирано.

Преркрасно дело , ми се допаѓа начинот на пишување бидејќи е негов , личен не е пистаелско/поетско диктиран стил туку слободно изразување.
Книгава ја симнав онлајн инаку , кој сака по ПП ќе му кажам од каде...
Ја тргнале од торент тракерот изгледа :tapp:
Така да...Жал ми е .
Инаку сега да не знае некој каде е всушност Игор Џамбазов и што работи ?

Сега спие у хотел Истатов Дојран. А некогаш доага и во Илинден хотелот во Струмица. Оди на свирки низ кафичи и дискотеки низ Македонија и прави журки. Пред една недела беше на една таква во Струмица во Селект:helou:

Кој ја сака нека пише ќе му дадам линк или ќе му ја пратам преку скајп ... многу редок пример е Џамбазов , од салфетка (како што вели тој) да се вратиш во нормала исто така тој во книгата кажува дека кога е најтешко ке ти помогнат вистинските пријатели

Охо книгава е веке историја издадена пред неколку години. Сум ја читал повеќе од 2 пати ради стилот кој е многу интересен. И немојте да ја цените книгата по тоа каков бил авторот тоа е негово право, судете за неговото дело ако ви се допаѓа ок ако не не го осудувајте дали пиел, се коцкал или (го познавам он е чмар). Сигурно сте прочитале интересни и глупи книги но тешко дека сте ги процениле по моралот на нејзините автори туку сте ги процениле по тоа што е напишано внатре.
ПС После неговата книга приметив уште неколку дела на македонски писатели-аматери што пробаа да пишуват во сличен стил па можам да кажам дека гол човек е и инспирација за некого (мислам на стилот)

Гол Човек - Игор Џамбазов

Гола Вистина - Нивес Целзиус

Камо Сутра - Анеј Сам прочитајте ја книгава зборува токму за овие двајца горенаведени, дотичниов е татко на Нивес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom