Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kilava, toa e blag zbor. Tinje nevideno e, jes da ima prednost toa sto ima mnogu poise igraci od PES i sve e licencirano ali gameplay-ot, se nemav izvadeno od takt od damna dodeka ja igrav FIFA 13. Brzina vo minus, podavanje ako go pogodis ako ne tolku, mizerija.
Од пола партија комплетно ја увиде и ја оцени?![]()
Јас користам Windows 7 64-bit-ен и го имам иситот проблем , пробај после секое вклучување на компијутерот прво инсталирај го пачот па стави го кракот па вклучи ја играта кај мене така работи , мислам дека истиот проблем го имаш и ти , пиши дали си средил ваљда и други го имаат истиот проблемНеќе и така .....![]()
....Јас користам Windows 7 64-bit-ен и го имам иситот проблем , пробај после секое вклучување на компијутерот прво инсталирај го пачот па стави го кракот па вклучи ја играта кај мене така работи , мислам дека истиот проблем го имаш и ти , пиши дали си средил ваљда и други го имаат истиот проблем![]()
Нормално дека има....
- Играва има ли Лига/Куп/ЛШ ... 3 во 1![]()
Не Мастер Лига .... Имаше обично да играш. Си бираш првенство и играш со посакуван тим.Нормално дека имаво Football Life е тоа што го бараш мислам.
Не Мастер Лига .... Имаше обично да играш. Си бираш првенство и играш со посакуван тим.
Штета .... Uninstall and remove gameГо нема тоа на 13-ката !
DLC или некој пач како се симнува?