Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.514
- Поени од реакции
- 5.634
Те поздрави Злате
Рече вечер на исто место да сте се чекале![]()
Смеј се, смеј се ама мене ќе ме отепа промаја вечер

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те поздрави Злате
Рече вечер на исто место да сте се чекале![]()
Многу тапа фаци се накотија тука а имаше мн јак сеир од 2009та па навака.
Штета модераториве ги тинтраат..
Васко Пандев?Jaк, јак, стварно јак сеир имаше, ама сеа тапа, немаш со кого да се заебаваш, никој не сваќа....
Иначе мене лик ми беше и тој колегата на Думан, исто нешто учител професор у дебар, "затоплува у Милано"
Со Деко тоа по ПП, ја по приватни пораки после со него се разбирав, т.е. не, на форум, му реков дека не му доликува на професијата која ја работи такви работи да пишува на форумов, може и од работа да лета ( професор е, самиот тоа го има изјавено на форумов, да не испадне дека мешам работи од приватен живот без негова дозвола ) и си се повлече од тогаш.Со Син се спукаа жустро мислам....имаше закани по живот ова она.![]()
Оо Пупоне, ви ставиле интернет во затворот а?
а има правило дека на форум не смее да бдие напнато????друже како не те срам мојот пример да го спомнеш
како прво јас тогаш се зезав со еден интераш, ја теравме лабаво, и јас тогаш кажав дека Тоти е најдобриот што играл во Сериа А(али не ми беше целта да отварам таква дискусија бидејќи се зафркававме, бидејќи Џони тогаш збореше нешто за Тоти и како Ламела имал лош фриз), нормално доколку сум сакал да развијам таква дискусија за тоа кој бил на добриот играч во Сериа А на сите времиња нема сигурно таа прилика да ја искористам и така да кажам само "Тоти е најдобриот", туку ќе сум пробал со факти да развијам дискусија, под таа дискусија не влегува само твојот Дел Пиери, туку и Малдини, Роберто Баџо и уште некои легенди од Калчото ... НО сите сватија дека е заебанција, сами ти ја напна ситуацијата и почна да ставаш клипови од Тоти, а со тоа ја напна атмосферата на форумот, без потреба ... веќе не ти враќам од проста причина што, не сакам да се доведам во ситуација да омаловажувам некој постар од мене, без разлика колку си ти паметен или НЕпаметен, од култура ќе пробам никогаш да не те навредам, а и да не влевам во дискусија со тебе, извини до сега ако сум те навредил(обично не вреѓам, ама можеби во некоја ситуација сум те нарекол "дете"), не сум знаел дека си постар, од сега натака нема веќе да те спомнувам, а те молам и ти не ми реплицирај![]()
а има правило дека на форум не смее да бдие напнато????
Оо Пупоне, ви ставиле интернет во затворот а?
Слушнав Моџи цимер ти бил таму... кажи му да издржи, сите јувентини од Македонија сме со него, знаеме дека е невин и дека Морати го намести!
И дај кажи некоја...
Пупоне испадна најголем педер за утакмицата Рома-Болоња кога заврши 2-3 а на полувреме беше 2-0...тогаш цела недела претходно не врткаше тука сите дека Рома ќе победела и тој курназ си ја уплати низ кладилниците во Скопје секаде од 1 во 2 и си крцореше дома со пуканки и пивце
Дај прашај го како ќе заврши Јувентус - Наполи другиот викенд, да земеме и ние некоја пара... не иде спортска у последно време па да пробаме со местенки.утре ќе пиеме кафе со Моџи па ќе каже некоја свежа текма за наредното коло во италија, за сингл(се мислам дека Џенова-Рома 1у2).. и тој сите ве сакаа
![]()
Дај прашај го како ќе заврши Јувентус - Наполи другиот викенд, да земеме и ние некоја пара... не иде спортска у последно време па да пробаме со местенки.![]()