Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Банирајте го пак Ивце пошто дискусијава тргна на поарно а коа ќе се врати ќе расипе се.

Иначе на форумов т.е низ фан клубовиве секогаш имало по некој што го брука тимот али без тие немало да има толку сеир и слично.

Треба да се напраи една собиранка,ние што сме италијанциве и да глеаме некоја утакмица заедно,тоа ќе биде лудило :D

Пример: Оној купот со по едно полувреме(таму се Интер,Милан и Јуве) а Рома и Лацио и овие од Фиорентина ќе ги частиме по едно пиво пошо дошле на забавата :D

Многу тапа фаци се накотија тука а имаше мн јак сеир од 2009та па навака.
Штета модераториве ги тинтраат..

Ти си Џену еден огромен колку планина исклучок што нема друг во живо ни на форум и единствена што не се лутиш и правиш шеги на своја сметка, а замисли колку пати сум сакал да реплицирам на вашите дека најпаметниот член во фан клубот за фудбал им е женско... :D
Брат ми е навивач на Манчестер, абе кога не потопивте 2-3 и 4-0 еден месец муабет не правевме, ради што му реков дека треба да си многу геј за да ги свиѓаш овие :D. Ете го гледам вчера лајкнал група на фејсбук - za Barca se navija, za Manchester se zivi :pos::pos::pos:

Думан беше бе даааа... а што се деси со тој човек? Баниран е нешто или сам себе убијал?

Се врати едно време смени јузер демек нема да се види кој е, испцу све и го снема :icon_lol: Не знам како му беше новиот јузер, не ми текнува...

а ја па ќе ти кажам и на тебе и на другите-ме заболе шо мислите за моите муабети.Со вас нормален муабет не се прави,само јас сум зборел за калчополи,еден емсец бев баниран,глеам на форумов работите стојат у емсто,истите тие ствари,истите муабети после секоја победа на јуве,се јуве мести,се допингува.....па како да се развие дискусија со вас????На тој од рома му постирам за глупостите на тоти,он му реплицира ај бе иди шетај,не гњави!!!!и зашто јас би бил културен после????

друже како не те срам мојот пример да го спомнеш :facepalm:
како прво јас тогаш се зезав со еден интераш, ја теравме лабаво, и јас тогаш кажав дека Тоти е најдобриот што играл во Сериа А(али не ми беше целта да отварам таква дискусија бидејќи се зафркававме, бидејќи Џони тогаш збореше нешто за Тоти и како Ламела имал лош фриз), нормално доколку сум сакал да развијам таква дискусија за тоа кој бил на добриот играч во Сериа А на сите времиња нема сигурно таа прилика да ја искористам и така да кажам само "Тоти е најдобриот", туку ќе сум пробал со факти да развијам дискусија, под таа дискусија не влегува само твојот Дел Пиери, туку и Малдини, Роберто Баџо и уште некои легенди од Калчото ... НО сите сватија дека е заебанција, сами ти ја напна ситуацијата и почна да ставаш клипови од Тоти, а со тоа ја напна атмосферата на форумот, без потреба ... веќе не ти враќам од проста причина што, не сакам да се доведам во ситуација да омаловажувам некој постар од мене, без разлика колку си ти паметен или НЕпаметен, од култура ќе пробам никогаш да не те навредам, а и да не влевам во дискусија со тебе, извини до сега ако сум те навредил(обично не вреѓам, ама можеби во некоја ситуација сум те нарекол "дете"), не сум знаел дека си постар, од сега натака нема веќе да те спомнувам, а те молам и ти не ми реплицирај (y)

Се врати едно време смени јузер демек нема да се види кој е, испцу све и го снема :icon_lol: Не знам како му беше новиот јузер, не ми текнува...
Думанот сие ок, Думанот, јавно кажа дека од тој интер со бенитез не бива ништо и дека додека е бенитез тренер нема да го гледа, и после тоа почнаа неколку фанови на интер да го вреѓаат дури се дрзнаа да пишуваат за неговиот приватен живот т.е како си ја работел работата како професор и така човекот се откажа од форумов..

Думанот сие ок, Думанот, јавно кажа дека од тој интер со бенитез не бива ништо и дека додека е бенитез тренер нема да го гледа, и после тоа почнаа неколку фанови на интер да го вреѓаат дури се дрзнаа да пишуваат за неговиот приватен живот т.е како си ја работел работата како професор и така човекот се откажа од форумов..

Како бе ок било, се откажувал јавно од Интер со Бенитез, биди со клубот кога поминува и низ добри и низ лоши периоди, составен дел од навивањето е тоа, ни мене не ми беше лесно да го гледам Манчестер со Хауард, Спектор, Џемба Џемба , Клеберсон и Белион, еве уште еден пример, знаеш, ти си за Јуве знаеш до пред 2 сезони што ви се случуваше, ама никогаш не реков се откажувам или ќе навивам за друг тим, како што кажа думанот. Да беше некое детиште ајде де ама повозрасен човек ... : ))))

да си го земетe думан и дома да си го носите. кога ги прикачуваше оние хајфајвските глитер амблеми од интер на цела страна на секоја тема поврзана со фудбал по три пати на ден, едно отварање на кајгана и цел лимит на тоа ми идеше ...... и ми кочеа порничите после :mad:

Како бе ок било, се откажувал јавно од Интер со Бенитез, биди со клубот кога поминува и низ добри и низ лоши периоди, составен дел од навивањето е тоа, ни мене не ми беше лесно да го гледам Манчестер со Хауард, Спектор, Џемба Џемба , Клеберсон и Белион, еве уште еден пример, знаеш, ти си за Јуве знаеш до пред 2 сезони што ви се случуваше, ама никогаш не реков се откажувам или ќе навивам за друг тим, како што кажа думанот. Да беше некое детиште ајде де ама повозрасен човек ... : ))))
Абе тој не се откажа од интер, туку кажа дека не го гледа додека е тој тренер и со мене е другарче пиеме кафе и уште кога го назначија Бенитез тренер мене ми рече ќе видиш сега со интер што ќе се десит ќе паднит на многу ниско ниво... Али тоа кога почнаа да му пишиваат за сосема трети работи што не беше врзано за фудбалот не беше во ред и тогаш работата излезе од контрола и затоа више не коментира тука... А иначе колку да одрекува дека не е за интер во срце му е Интер не може да го исфрли..!

Абе тој не се откажа од интер, туку кажа дека не го гледа додека е тој тренер и со мене е другарче пиеме кафе и уште кога го назначија Бенитез тренер мене ми рече ќе видиш сега со интер што ќе се десит ќе паднит на многу ниско ниво... Али тоа кога почнаа да му пишиваат за сосема трети работи што не беше врзано за фудбалот не беше во ред и тогаш работата излезе од контрола и затоа више не коментира тука... А иначе колку да одрекува дека не е за интер во срце му е Интер не може да го исфрли..!
Е таков е Интер. Влезе в срце, ела после извај го :)

Го заборавивте другарот за Јуве ко примивме 4 дома од Баерн и замина во нивниот фан клуб, леле заборајв како му беше името.

И да се надоврзам за Ивица и јас не го сакам, пред 2-3 недели доби автограм од Конте и Карера :mad:

Го заборавивте другарот за Јуве ко примивме 4 дома од Баерн и замина во нивниот фан клуб, леле заборајв како му беше името.
Торпедо. Не го имам сретнато под таков ник во последно, можеби го променил, ако е тука нека се јави :icon_lol:

Темава треба во општа дискусија не чек дис аут:D има се од хумор до трагедија :pos: туку видете го ибрахимович каков attention whore станал. секоја изјава му е некоја критика и величење на самиот себе

Темава треба во општа дискусија не чек дис аут:D има се од хумор до трагедија :pos: туку видете го ибрахимович каков attention whore станал. секоја изјава му е некоја критика и величење на самиот себе

Не го гибај Злате, од Фарски Отоци губи моментално :свиркам:

Торпедо. Не го имам сретнато под таков ник во последно, можеби го променил, ако е тука нека се јави :icon_lol:
Имаше мислам двајца со ник Торпедо.. Едниот беше салам, а овој другиов шо го зборите вие хахаха.. Сетете се, сигурно ви барал зеленко по ПП.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom