Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
здраво... купив sony xperia p и имам проблем со wi-fi конекцијата....одвреме навреме конектира и може да се отвара нешто за читање но не може да се гледа видео на you tube...забележав дека кога wi-fi е уклучен на телефонот укочува нетот на лаптопот...можно ли е да доаѓа до некој конфликт? ве молам дали некој може да ми помогне во врска со ова...го имам 2 дена...претходно интернетот беше сјаен но не сум бил на wi-fi туку на мобилен интернет па фала богу заприметив нареме зашто веднаш сум потрошил 0.5 гига :) имам рутер TP-link...
Види како ти функционира на други рутери. Можно е да ти е до рутерот проблемот. Пробај да ставиш фиксен канал, да не е на автоматски.

Не е мобилен телефон, него станува збор за слушалки. Да не знае некој која цена идат слушалки за I phone. Сакам да ги продадам.

П.С. Извинете ако е офтопик и ако има друга тема за вакви прашања, не можев да ја најдам.

pretplatata na moite doma e 3000+ denari a nekogas smetkata dostignuva nad 10 000 denari.Otprilika ke mozam li da zeam galaxy s3 i iphone 4s deka sea treba da se prodolzi dogovorot na 2 godini i dali i kolku treba da se doplati? btw dali ima s3 vo mk?

Види како ти функционира на други рутери. Можно е да ти е до рутерот проблемот. Пробај да ставиш фиксен канал, да не е на автоматски.
за сите кои имаат проблем со wi-fi на xperia p сменив канал од auto на 11 и mode 11bgmixed...и сега се е супер....ти благодарам blazing guns за твојата помош....е вечерва конечно ќе спијам...хеххе...позззз
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 23:28 ---
за сите кои имаат проблем со wi-fi на xperia p сменив канал од auto на 11 и mode 11bgmixed...и сега се е супер....ти благодарам blazing guns за твојата помош....е вечерва конечно ќе спијам...хеххе...позззз
сепак сменив на канал 1 зашто тој ми одговара идеално и за лаптопот и за телефонот....

што мислите за телефонов http://www.gsmarena.com/zte_racer_ii-4290.php
ми треба најефтина варијанта на телфон со вифи и камера за просечни слики,апликации друго не е толку битно и да врши функција на телфон ама пред се ми е за вифито
дали вреди да се купи на старо за цена од 2000 ден или 1000 ?

abe znam deka bevte postirali programcinja za zaklucuvanje papki za sliki videa ama se vrakav nazad ali nemozev da najdam u pm ako sakate pak da stavite nekoi takvi i slicni programcinja vi blagodaram

C2-01 користен е со ONE сим и t-mobile сим без никаков проблем, сега кога пробувам да ставам на ONE картичка неќе да се регистрира на мрежа и ми вика network reject. Помош?

едит: поточно вика "sim card registration failed"

Што е разликата измеѓу TFT capacitive touchscreen и TFT resistive touchscreen? Кој е подобар?

Што е разликата измеѓу TFT capacitive touchscreen и TFT resistive touchscreen? Кој е подобар?
capacitive ти е како на ајфон, значи со прст го работиш нежен на допир итн
resistive ти е како на постарите телефони т.е. сеуште има такви, го работиш со пенкалце нокт или со прст ама треба да притиснеш, значи работи на потисок и не се работи нежно со допир

нормално дека capacitive е подобар, обичниот веќе скоро и да не се користи

zdravo imam htc one s so logo na tmobile od amerika mi e unlocked e ama problemot e sto nejke da mi se konektira na 3g internet na ekranot si pokazuva 2g i isto kako da nemam net niso ne mi otvara inace sum na vip dali moze da mi pomogne nekoj

C2-01 користен е со ONE сим и t-mobile сим без никаков проблем, сега кога пробувам да ставам на ONE картичка неќе да се регистрира на мрежа и ми вика network reject. Помош?

едит: поточно вика "sim card registration failed"

bump: само ONE картичка не работи, tmobile и VIP работат. Чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom