Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Остај таа работа, ти да видиш Нанси како ни го набаци Траоре, дирекно на волејка :icon_mrgr: ... од Гансо, Кака, Стротман, они за Бакаје се фатија... е тоа е набацуање, Мунтари барем до крај на сезона изигра на ниво, како што немаше Милан средина овој се покажа у право светло затоа и остана у Милан.

...и не врти моабетот, горе убоо си пиша за Интер дека "ни го набаци Мунтари"... а тоа подоле што ме цитираше со мистер Х, проектот на чичко Галијани, Ибра, Силва итн... си е друг моабет води кон друга насока, не паѓа у тоа со Мунтари ;)

Интересен е. Да не беше Ивица темава ќе беше со страници колку онаа за бундеслига :D.
Не е до него, сигурен сум, пошо имам една теорија дека длабоко во нас, во секој фудбалски фан, живее по еден Панче. Само кај него е многу почест Панче олсо ноун ес The Inner Pance (или се среќава негде како The Pance In Me).
Ивица најверојатно му се води според бестселерот - Discussing football for dummies - A guideline by Pance Maldini, штом вака ми влезе со клизачи...
Специфична работа е. :D
да јадевте еднаш и да немаше потреба да јадете гомна,темава ќе си беше у ред.ама гладни луѓе,шо да праиш.

Остај таа работа, ти да видиш Нанси како ни го набаци Траоре, дирекно на волејка :icon_mrgr: ... од Гансо, Кака, Стротман, они за Бакаје се фатија... е тоа е набацуање, Мунтари барем до крај на сезона изигра на ниво, како што немаше Милан средина овој се покажа у право светло затоа и остана у Милан.
..и не врти моабетот, горе убоо си пиша за Интер дека "ни го набаци Мунтари"... а тоа подоле што ме цитираше со мистер Х, проектот на чичко Галијани, Ибра, Силва итн... си е друг моабет води кон друга насока, не паѓа у тоа со Мунтари ;)
Поентата ми беше дека Мунтари беше капакот, уште тогаш се виде во каква насока се движи овој т.н. нов Милан, земаа играч што не го заслужува дресот на голем тим.
Ќе кажев Ночерино, али он се покажа ко добар играч лани, ќе го видиме сезонава без Ибра, зашто уз Ибра и Мунтари ете, делувал добро, лесно е да се шлепаат со таков играч напред кој создава 1 тон простор за останатите, сезонава не е случајно што Боатенг е сасвим спротивно од она лани,

знам како одат тие работи,ама ако веќе се градат два стадиона,подобро Рома или Лацио да останат на Олимпико а градот Рим да ги ослободи од кирија,бидејќи град како Рим и тие 3-4 милиони што ги земаат за кирија по сезона е боза за нив.
Затоа треба да се пронајдат и инвеститори како Рома што го стори тоа,ама пак во Лацио Лотито е лапнато говедо за пари и се задоволува со треторазредни играчи што инаку не би играле ни за Комо,а со тоа повеќе пари за него.
Да дојде и во Лацио некој јак инвеститор и да инвестира многу во клубот,првенството ќе биде појако и поинтересно.

по која логика ? не одат тие работи така лесно, колку и да ја вртиш клубот нема да има целосен профит ..

а јас чисто сумњам дека лацио ќе градат нов стадион, ова исто како Росела Сенси на една година пред да го продаде клубот, објави план за новиот стадион на Рома .. а секој нормален знаеше дека тоа не е вистина, истото е и со Лотито, ќе испадне сега со некој план за стадион, а една година подоцна ќе го продаде клубот ..

А па овој нов интер еден квалитет што да ти кажам,вистина милан е беден сезонава,ама па интершиве едно дерби добија и на куро...на месечината се качија.

Касано на лето ќе си иде во сампдориа,переира лев бек страчони НОВИОТ МУРИЊО :pos: го игра лево крило,гурелка шутира од кај ќе стигне уште голот го нема погодено топки за на тренинг немате,паласио 11 милиони во бунар,Силвестре....шта речи. Се на се 50 милиони ги спичија и пак ќе се борат за 3-то место. :pos:

А па овој нов интер еден квалитет што да ти кажам,вистина милан е беден сезонава,ама па интершиве едно дерби добија и на куро...на месечината се качија.

Касано на лето ќе си иде во сампдориа,переира лев бек страчони НОВИОТ МУРИЊО :pos: го игра лево крило,гурелка шутира од кај ќе стигне уште голот го нема погодено топки за на тренинг немате,паласио 11 милиони во бунар,Силвестре....шта речи. Се на се 50 милиони ги спичија и пак ќе се борат за 3-то место. :pos:

Со оглед на тоа дека сум сигурен дека ќе ја освои ѓубрентус титулата пак ,а наполи ќе бидат втори ....како да ти кажам ...и трето место е добро за нас!:pos: а вие ? Или галијани ќе ви пушти у јануари траката од ЛШ и ќе добиете мотивација пошто нели ,ЛШ тим сте .... пацери.

Со оглед на тоа дека сум сигурен дека ќе ја освои ѓубрентус титулата пак ,а наполи ќе бидат втори ....како да ти кажам ...и трето место е добро за нас!:pos: а вие ? Или галијани ќе ви пушти у јануари траката од ЛШ и ќе добиете мотивација пошто нели ,ЛШ тим сте .... пацери.
За трето место ќе си го прашате прво Лацио,а богами и Рома пошто ко плитко поточе ве изгазија на дербито. Да му го земите шестото место на удинезе премија ќе биди за вас па вгодина со шкендија или ренова квалификации за лига европа.

И вас ве гледаме,и во германското глеаме кој се трети,и во англиското. Само шо тие шо се трети таму се пет класи над третиот во Италија

Не, мислев да не имате поважна работа ама добро... :P

И вас ве гледаме,и во германското глеаме кој се трети,и во англиското. Само шо тие шо се трети таму се пет класи над третиот во Италија
Исто така и првиот од Италија е две класи под првиот од Укарина, just sayin...

За трето место ќе си го прашате прво Лацио,а богами и Рома пошто ко плитко поточе ве изгазија на дербито. Да му го земите шестото место на удинезе премија ќе биди за вас па вгодина со шкендија или ренова квалификации за лига европа.

Рома??:pos:..Рома има најмалку контиунитет од сите екипи во Италија..плус Земан му е тренер рачунај од малите екипи лесно ќе си примаат голчиња..

Лацио??..Лацио се местачи од невиден калибар еквивалентно со Милан и Џенова..тие како што немаат пари да дојдат во позиција да бркаат ЛШ сите можни уткамици ќе ги испоместат до крајот..

Јас искрено се плашам од Удинезе..вакви такви онакви секогаш на крајот доаѓаат во пол позиција за ЛШ бидејќи Гвидолин е генијалец и си ја знае работата

Рома??:pos:..Рома има најмалку контиунитет од сите екипи во Италија..плус Земан му е тренер рачунај од малите екипи лесно ќе си примаат голчиња..

Лацио??..Лацио се местачи од невиден калибар еквивалентно со Милан и Џенова..тие како што немаат пари да дојдат во позиција да бркаат ЛШ сите можни уткамици ќе ги испоместат до крајот..

Јас искрено се плашам од Удинезе..вакви такви онакви секогаш на крајот доаѓаат во пол позиција за ЛШ бидејќи Гвидолин е генијалец и си ја знае работата
А ти си еден од најголемите експерти за СЕРИЈА А:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom