Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го свати тоа, они се кладат, ама овие го местат тоа, пример играч на Катанија ќе изнуди корнер за противникот, намерно, мање битно, кој би го приметил тоа или кој би му замерил.

И после се чудиме зошто се закачиле Рибери и Робен за слободен удар :sneaky:
(Чекам реакции од најјаката лига во светот).

И после се чудиме зошто се закачиле Рибери и Робен за слободен удар :sneaky:
(Чекам реакции од најјаката лига во светот).
И ние од најдобрата лига на светот се чудиме исто така :X3:

aлиби, најлузерскиот можен муабет у фудбалот, не сум изненаден со оглед на тоа у каква ситуација се Милан моментално.
Кареза одма уз мечот кажа дека ова е чист фаул, а човекот е еден од најдобрите калчо коментатори и плус, анти интер фаца е. Али ок, нека биде. :свиркам:

A4y1Ew-CYAA_5dh.jpg

ИВИЦА ЈМК - Член од 28 март.
Make it a 30.
ај бе ни ми ги дувај јацава,глеам јас сум труел у темава,само ја сум зборел за калчополи и сум идел контра секогаш.Ебаве тоа децата смрдливи,иди порснате и научете да дискутирате за фудбал,не само од 2006 навака глеате и ќе ми изигравате стручњаци,копиљана глупа.

Ебаве тоа децата смрдливи,иди порснате и научете да дискутирате за фудбал,не само од 2006 навака глеате и ќе ми изигравате стручњаци,копиљана глупа.
џимеј, не знам дали да му опнам пријава или лајк :pos:

џимеј, не знам дали да му опнам пријава или лајк :pos:
Интересен е. Да не беше Ивица темава ќе беше со страници колку онаа за бундеслига :D.
Не е до него, сигурен сум, пошо имам една теорија дека длабоко во нас, во секој фудбалски фан, живее по еден Панче. Само кај него е многу почест Панче олсо ноун ес The Inner Pance (или се среќава негде како The Pance In Me).
Ивица најверојатно му се води според бестселерот - Discussing football for dummies - A guideline by Pance Maldini, штом вака ми влезе со клизачи...
Специфична работа е. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom