Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Полека бе, полека...:icon_lol:... вака изморен и ненаспан, ко го прочитав ова, за малку фалеше да појдам на livescore, да видам колку води Ливерпул против Челзи... :icon_mrgr:

Чекај, да се преброиме. Меирелес ви го нема, Чаби Алонсо исто така, Торес е кај нас :D
Макси Родригез отиде не знам каде, а шупакот Луис Гарсија вероватно дила дрога во некое мало гратче во Шпанија.

Океј е. Ќе ве тепаме двапати сезонава.

Чекај, да се преброиме. Меирелес ви го нема, Чаби Алонсо исто така, Торес е кај нас :D
Макси Родригез отиде не знам каде, а шупакот Луис Гарсија вероватно дила дрога во некое мало гратче во Шпанија.

Океј е. Ќе ве тепаме двапати сезонава.

Ви го нема Марио Станиќ, ниту Грем Лесо. Лебеф ојде во Монако „за да освојува трофеи“ (лол), а Фло се пензионира пред некое време. Десаи и Де Гој, не знам кај се, така да, ќе бидит жустро :D

Ви го нема Марио Станиќ, ниту Грем Лесо. Лебеф ојде во Монако „за да освојува трофеи“ (лол), а Фло се пензионира пред некое време. Десаи и Де Гој, не знам кај се, така да, ќе бидит жустро :D

Aма овој сељаков Луис Гарсија никад нема да го преболам. Па колку апчиња таа вечер испив, класната сакаше во рехабилитационен центар за дрога да ме носи.

http://bit.ly/QRWWlN Cisse and Ba could lead Muslim players' boycott of wearing new Wonga sponsor on Newcastle shirt ...

Нишо не сфаќам,али ај :)

Under Sharia law, Muslims must not benefit from either lending money or receiving money from another person - meaning that interest is prohibited. Interest is not paid on Islamic bank accounts or added to mortgages
.

Од перфекција од дрес како овој
regular_2007newcastlehomeshirtl.jpg

да го расипеш со црвена лочка однапред на која пишува "Девица"
NewcastleNewSponsor2012.jpg

за после две години да стаат однапред "Wonga":tapp:

Вили Вонка нека го стаат напред бе , со Чоколадната Фабрика .:mad:

Балотели ..не знам што значи зборот библиотека:pos::pos:,можно ли е да е толку глуп бе:facepalm:.

И јас не сфаќам што е толку лошо Wonga?
Нешто имаат против за името или? o_O
Wonga се банка за краткорочни заеми со високи камати или преведено лихвари. А во исламот лихварството е забрането. Ама кога може кладилници за спонзори, што да не и лихвари?

Доколку Сисе и Ба стварно решат да не го носат дресот само ќе покажат дека се лицемерни лоботомирани идиоти.

Балотели ..не знам што значи зборот библиотека:pos::pos:,можно ли е да е толку глуп бе:facepalm:.

Не, толку е глуп. Нема никаде чуено таков збор, никаде.

Како трола овој Балотели, али глупите медиуми се толку глупи, што... небитно бе, глупи се.

Знае дека ќе реагираат и ќе се попалат Јунајтед фанс претежно на вакви глупости, ќе серат за него демек каков бил, и затоа прави наводни испади.
И ете, таквите како тебе наседнуваат, и им викаат на другарчињата: Педер, Балотели не знаел што е библиотека. Ја знам. Зачленет сум таму.
Ама немам прочитано ниедна книга.
Што е полошо, ама јеби га.

Знае дека ќе реагираат и ќе се попалат Јунајтед фанс претежно на вакви глупости, ќе серат за него демек каков бил, и затоа прави наводни испади.
.

Да бе и то шо велиш Балотели им дава сила на Челзи фанс да се курчат на негова сметка... :icon_lol:

Не, толку е глуп. Нема никаде чуено таков збор, никаде.

Како трола овој Балотели, али глупите медиуми се толку глупи, што... небитно бе, глупи се.

И ете, таквите како тебе наседнуваат, и им викаат на другарчињата: Педер, Балотели не знаел што е библиотека. Ја знам. Зачленет сум таму.
Ама немам прочитано ниедна книга.
Што е полошо, ама јеби га.
Не бе многу е паметен:eek:,а тоа дека медиумите ја прават голема, у право си,ама џабе бе глуп си е и крај.

Да бе и то шо велиш Балотели им дава сила на Челзи фанс да се курчат на негова сметка... :icon_lol:

Не знам како не разбравте досега. Ние сме фанови и на Сити, па си го сметаме како наш. И за Ибрахимовиќ не јадете трици, зошто почнавме од скоро да навиваме за ПСЖ.

Вештачки тимови, мора да се поддржуваме :гик:

Не знам како не разбравте досега. Ние сме фанови и на Сити, па си го сметаме како наш. И за Ибрахимовиќ не јадете трици, зошто почнавме од скоро да навиваме за ПСЖ.

Вештачки тимови, мора да се поддржуваме :гик:

Дали е ова некој вид трик,изиграваш нешо на форум, сарказам на квадрат за утре другиден да не те тролам?
ДЕМЕК НЕ Е ТОА ВИСТИНА ДЕКА НЕ НАВИВАТЕ? :icon_lol:

Дали е ова некој вид трик,изиграваш нешо на форум, сарказам на квадрат за утре другиден да не те тролам?
ДЕМЕК НЕ Е ТОА ВИСТИНА ДЕКА НЕ НАВИВАТЕ? :icon_lol:

Што не беше јасно во последниот пасус?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom