Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормално.

Добра идеја though.
А сите се согласуваме дека бомбардирањето на Ирак беше лоша и нечовечка одлука. Другата опција би била поарна.

Save the World
Make it better place,
Without ManUre, and entire ManUre race...

Од Џексон песната како беше... :D

Нормално.

Добра идеја though.
А сите се согласуваме дека бомбардирањето на Ирак беше лоша и нечовечка одлука. Другата опција би била поарна.

Save the World
Make it better place,
Without ManUre, and entire ManUre race...

Од Џексон песната како беше... :D
Fuck youu :D United Rules! :D

Луис Суарез заминува со репрезентацијата на Уругвај, дистанцирајќи се од дебатите околу неговите обиди за добивање на најстроги казни.

307938_424448960950199_1520158685_n.jpg

:icon_lol:

Штом вака е ставен во опрема за нуркање, а влегува во подморница, значи ќе потонува. Ок битно ќе се спаси.

Муслиманскиот сојуз во UK им порачал на Ба, Тиоте, Сисе и Бен Арфа да не го облакаат дресот на Њукасл со новиот спонзор wonga поради религиозни причини :pos:

^^Се глупираат, колку е прост муслиманскиов свет! Како играат Кедира и Озил во Реал ондак?

Wait for the islamic call.

Абе, тоа е. Најчесто име во Енглеска е Оливер.
Второ најчесто е Мухамед. Трето е Мохамед. Четврто е Мохамад. Петто е Момо Хамади ислам. И тн. :D

Изгледа банално ова со Њукасловциве, ама не ни постоеше 20 јирз агоу. А тек за 20.

Wait for the islamic call.

Абе, тоа е. Најчесто име во Енглеска е Оливер.
Второ најчесто е Мухамед. Трето е Мохамед. Четврто е Мохамад. Петто е Момо Хамади ислам. И тн. :D

Изгледа банално ова со Њукасловциве, ама не ни постоеше 20 јирз агоу. А тек за 20.

Абе, изгледа не сте свесни, или со сила ја избегнувате тажната реалност; нема премиер лига викендов.

- Нема киксови на било која екипа против Ливерпул
- Нема all clear одлуки кои не се во корист на ... црвениот тим од градот на шампионот.
- нема... е јеби га, ништо не ми теквит, од 5 и 40 сум станат.

Ама немаме ПЛ викендов бе...

Ko Bosna bez mira bez Premier liga osjecam se...

Абе, изгледа не сте свесни, или со сила ја избегнувате тажната реалност; нема премиер лига викендов.

- Нема киксови на било која екипа против Ливерпул
- Нема all clear одлуки кои не се во корист на ... црвениот тим од градот на шампионот.
- нема... е јеби га, ништо не ми теквит, од 5 и 40 сум станат.

Ама немаме ПЛ викендов бе...

Ko Bosna bez mira bez Premier liga osjecam se...
Го нема пливањето на Суарез. :D

Ливерпул може да играат цела година срање, уствари играат, и да го тепаат Челзи двапати.
Што екипа ќе беа...

Ливерпул може да играат цела година срање, уствари играат, и да го тепаат Челзи двапати.
Што екипа ќе беа...

Полека бе, полека...:icon_lol:... вака изморен и ненаспан, ко го прочитав ова, за малку фалеше да појдам на livescore, да видам колку води Ливерпул против Челзи... :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom