Фан Клуб: Интер

Во целава напната атмосфера на фан - клубов тотално заборавивме да спомнеме кој ѕвер го имаме помеѓу стативите.Свака част за момаков,уште еден одличен голман во низа!Гуд ворк дер Бранка...
Нек се ебе у гз
Syn Васиљ на форумов е?
Nope
Абе ти еам атмосферата ебате, позери, класични позери, ја па на кирилица фатив да пишуем уште, да потсетам у Јануар D-r-ot лудакот што праеше на форумов

20f91qa.jpg

zin7up.jpg

2i6crdj.jpg

dwujdg.jpg

2jez3if.jpg

:pos:

350q5hg.jpg

212zjb9.jpg

последнава :pos:

that't the spirit бре, не ова позерсково од тука, Џони вирусот ве поеба сите освен неколкумина тука.

http://forum.kajgana.com/members/vlatko-vasilj.34146/

Еве го бе, кажи му да дојде пак, топ ќе стане местово :icon_lol::icon_lol:
Единствениот пост на форумов му гласи '' Киву ќе игра 100% '', so much win. Иначе нема шанса да го убедам да дое, поготово не откако му се роди и син, уште кајганава му фали. :D
А ќе биде епик не викам не, он и Јове да се вратат и ... :vozbud:

Ултрасот после далеку покилавата победа на Интер против Милан у Јануар, епилог

Wed 25/01/12 COI Napoli 2 - 0 Internazionale L
Sun 29/01/12 SEA Lecce 1 - 0 Internazionale L
Wed 01/02/12 SEA Internazionale 4 - 4 Palermo D
Sun 05/02/12 SEA Roma 4 - 0 Internazionale L
Sun 12/02/12 SEA Internazionale 0 - 1 Novara L
Fri 17/02/12 SEA Internazionale 0 - 3 Bologna L
Wed 22/02/12 UCL Olympique Mars 1 - 0 Internazionale L
Sun 26/02/12 SEA Napoli 1 - 0 Internazionale L
Sun 04/03/12 SEA Internazionale 2 - 2 Catania D

Море терај си вака, ако. :vozbud:

Abe pa zatoa ja staiv slikata,poso znaev deka ke pobaras nesto takvo :D

Inace uste si stojam na moeto deka trebase da gi ponizime maksimalno vcera komsikite :свиркам:

Кој му кур бизнис бе на Алегри шо се дереше како ненормален вчера по судиите???..Дотолку искомплексиран чоек немам видено..дека Берлускони не му купи засилувања сега судиите му се криви тоа што неговиот тим е кашеста чорба за на ручек...

Страшно ме интересира како ќе се одвиваше натпреварот ако Самуел не постигнеше гол толку рано.

Нек се ебе у гз

Nope
Абе ти еам атмосферата ебате, позери, класични позери, ја па на кирилица фатив да пишуем уште, да потсетам у Јануар D-r-ot лудакот што праеше на форумов

20f91qa.jpg

zin7up.jpg

2i6crdj.jpg

dwujdg.jpg

2jez3if.jpg

350q5hg.jpg

212zjb9.jpg

последнава :pos:

that't the spirit бре, не ова позерсково од тука, Џони вирусот ве поеба сите освен неколкумина тука.
Не кењај сеа и ти, за ремет секогаш сме тука :D

Само лани имаше атмосфера за ремет, сега нема атмосфера кај комшиките, тоа е тоа :)

п.с. Оваа година со Јуве :)

Што да ги реметиме... Ваква е ситуацијата кај нив у фан клуб:

6a01053620481c970b0168e905c895970c-800wi

beneamata, толку години на форум, не ли научи да цитираш пост во кој што има 234 слики? :)

Оценки од ГДС од натпреварот Милан - Интер има или ...? Ако може некој да ги постира тука на македонски ...позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom