FIFA 13

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
Дечки дајте туторијал како да си го подесам џојстикот како што ми беше на ФИФА 12.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Вака сега.
Ја симнав и Пес 2013 и Фифа 13 и можам да кажам дека оваа година Фифа е далеку подобра од Пес.
Алал нека им е. Сум фан на Пес, но според ова дефинитивно се задржувам на Фифа.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Вака сега.
Ја симнав и Пес 2013 и Фифа 13 и можам да кажам дека оваа година Фифа е далеку подобра од Пес.
Алал нека им е. Сум фан на Пес, но според ова дефинитивно се задржувам на Фифа.
PES e тетрис спрема фифава :)

М

Мартин`

Гостин
Ја симнав ја инсталирав и ставив крак и кога пробувам да ја уклучам ми се појавува ова ..

We're sorry, an error has occured
Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstal origin

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ја симнав ја инсталирав и ставив крак и кога пробувам да ја уклучам ми се појавува ова ..

Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstal origin
Ја блокираше во firewall?

М

Мартин`

Гостин
Епа незнам тогаш што може да биде.. која верзија ја симна?
FIFA.13.INTERNAL-RELOADED од замунда што е таа :confused:

Ќе пробам и сеа само исклучен фајрвалот скроз.. не само на играта белким ќе биде. Сега ми текна за таа опција.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
FIFA.13.INTERNAL-RELOADED од замунда што е таа :confused:

Ќе пробам и сеа само исклучен фајрвалот скроз.. не само на играта белким ќе биде. Сега ми текна за таа опција.
И јас ја имам таа верзија и играм без проблеми.. Стварно незз што би можело да биде

H

-HRO

Гостин
За сите што не знаете како да си ги наместите контролите на Фифа 13 за на тастатура, проследете го овој туториал :)

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785

Немаш крак направено.
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 22:40 ---
За сите што не знаете како да си ги наместите контролите на Фифа 13 за на тастатура, проследете го овој туториал :)

Не го бива туториалов.Се наместив и finess shot на left ctrl ама ако некој намести на десен crtl го частам што сака :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Добро бе, само кај мене ми се толку слаби голманите? Од кај да шутнат, гол ми дават. И поголеми киксери од Валдес се. :confused:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добро бе, само кај мене ми се толку слаби голманите? Од кај да шутнат, гол ми дават. И поголеми киксери од Валдес се. :confused:
За разлика од противничките голмани, кои се Шаолин...

М

Мартин`

Гостин
Готово средив се инаку играва е преодбра тоа е мој прв впечаток иако играв на low и дури малце сецкаше, не е лошо 2 изиграни утакмици едната победив 2-0 другата 1-1 и се гледа дека играта не е монотона како пес па да ги има само истите движења па и голови / начини за давање голови.

Мора што побрзо да земам нов процесор за да се игра на high а ништо чудно и оригинал да ја купам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom