Richie_81mk
United 4life
- Член од
- 4 март 2010
- Мислења
- 173
- Поени од реакции
- 3
Дечки дајте туторијал како да си го подесам џојстикот како што ми беше на ФИФА 12.
PES e тетрис спрема фифаваВака сега.
Ја симнав и Пес 2013 и Фифа 13 и можам да кажам дека оваа година Фифа е далеку подобра од Пес.
Алал нека им е. Сум фан на Пес, но според ова дефинитивно се задржувам на Фифа.
Ја блокираше во firewall?Ја симнав ја инсталирав и ставив крак и кога пробувам да ја уклучам ми се појавува ова ..
We're sorry, an error has occured
Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstal origin
Епа незнам тогаш што може да биде.. која верзија ја симна?
FIFA.13.INTERNAL-RELOADED од замунда што е тааЕпа незнам тогаш што може да биде.. која верзија ја симна?
И јас ја имам таа верзија и играм без проблеми.. Стварно незз што би можело да бидеFIFA.13.INTERNAL-RELOADED од замунда што е таа
Ќе пробам и сеа само исклучен фајрвалот скроз.. не само на играта белким ќе биде. Сега ми текна за таа опција.
Немаш крак направено.Ја симнав ја инсталирав и ставив крак и кога пробувам да ја уклучам ми се појавува ова ..
We're sorry, an error has occured
Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstal origin
Не го бива туториалов.Се наместив и finess shot на left ctrl ама ако некој намести на десен crtl го частам што сакаЗа сите што не знаете како да си ги наместите контролите на Фифа 13 за на тастатура, проследете го овој туториал
За разлика од противничките голмани, кои се Шаолин...Добро бе, само кај мене ми се толку слаби голманите? Од кај да шутнат, гол ми дават. И поголеми киксери од Валдес се.