FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки дајте туторијал како да си го подесам џојстикот како што ми беше на ФИФА 12.

Вака сега.
Ја симнав и Пес 2013 и Фифа 13 и можам да кажам дека оваа година Фифа е далеку подобра од Пес.
Алал нека им е. Сум фан на Пес, но според ова дефинитивно се задржувам на Фифа.

Вака сега.
Ја симнав и Пес 2013 и Фифа 13 и можам да кажам дека оваа година Фифа е далеку подобра од Пес.
Алал нека им е. Сум фан на Пес, но според ова дефинитивно се задржувам на Фифа.
PES e тетрис спрема фифава :)

Ја симнав ја инсталирав и ставив крак и кога пробувам да ја уклучам ми се појавува ова ..

We're sorry, an error has occured
Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstal origin

Ја симнав ја инсталирав и ставив крак и кога пробувам да ја уклучам ми се појавува ова ..

Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstal origin

Ја блокираше во firewall?

Епа незнам тогаш што може да биде.. која верзија ја симна?

FIFA.13.INTERNAL-RELOADED од замунда што е таа :confused:

Ќе пробам и сеа само исклучен фајрвалот скроз.. не само на играта белким ќе биде. Сега ми текна за таа опција.

FIFA.13.INTERNAL-RELOADED од замунда што е таа :confused:

Ќе пробам и сеа само исклучен фајрвалот скроз.. не само на играта белким ќе биде. Сега ми текна за таа опција.

И јас ја имам таа верзија и играм без проблеми.. Стварно незз што би можело да биде

За сите што не знаете како да си ги наместите контролите на Фифа 13 за на тастатура, проследете го овој туториал :)

Немаш крак направено.
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 22:40 ---
За сите што не знаете како да си ги наместите контролите на Фифа 13 за на тастатура, проследете го овој туториал :)

Не го бива туториалов.Се наместив и finess shot на left ctrl ама ако некој намести на десен crtl го частам што сака :)

Добро бе, само кај мене ми се толку слаби голманите? Од кај да шутнат, гол ми дават. И поголеми киксери од Валдес се. :confused:

Добро бе, само кај мене ми се толку слаби голманите? Од кај да шутнат, гол ми дават. И поголеми киксери од Валдес се. :confused:

За разлика од противничките голмани, кои се Шаолин...

Готово средив се инаку играва е преодбра тоа е мој прв впечаток иако играв на low и дури малце сецкаше, не е лошо 2 изиграни утакмици едната победив 2-0 другата 1-1 и се гледа дека играта не е монотона како пес па да ги има само истите движења па и голови / начини за давање голови.

Мора што побрзо да земам нов процесор за да се игра на high а ништо чудно и оригинал да ја купам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom