Linkin Park

• Креатор на темата Креатор на темата High_Voltage
  • Време на започнување Време на започнување
абе и двата се закон, на исто ниво би ги ставил(мислам на Hybrid Theory и Meteora)
а што се тиче овој новиот албум, почнаа да се искомерцијализираат и, тапа е звукот...

точно... до негде.. сепак на новиот албум имаат добри траки не дека не.. ама не е тоа тоа шо беа хајбрид тиори и метеора...

фејворит трака... With You

абе и двата се закон, на исто ниво би ги ставил(мислам на Hybrid Theory и Meteora)
а што се тиче овој новиот албум, почнаа да се искомерцијализираат и, тапа е звукот...
И Метеора е топ , да :)
Ама сепак Hybrid Theory ми остави поголем впечаток :)

Инаку омилена песна ми е By Myself, a богами и Figure.09

Ауууу респекат за групава, многу се закон. Јас сум им голем фан, дома ја имам цела дискографија и неколку концерти. Ми се свиѓа стилот на песни кои го создаваат, метал со миксета и рапер убацени. Тие може не се нешо прав метал, а и многу се искомерцијализирани, ама сепак оцена-10ка. :)

pa jas gi slusam pesnite zakon se... na 25.02 idat u belgradska arena.

Друже, да не утна тема?! :)

Иначе ај и ја да се изјаснам за групава. ЅВЕРОВИИИ!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Една од подобрите метал групи на сцената. Ај вонт дем ин СК!!! :):):)

Од кога линкин парк станаа метал ? (па уште и една од подобрите:pos:)

Друже ако не се метал кажи ми шо се.
А тоа што за мене се едни од подобрите не мора да бидат и за тебе.

Неам абер што се, али метал не се, веруј ми .. мислам, покрај толку метал бендови на светов баш овие да бидат едни од најдобрите е лош муабет ...
Али слушај ги, неам нишо против .. нека ти бидат и најдобри !

Неам абер што се, али метал не се, веруј ми .. мислам, покрај толку метал бендови на светов баш овие да бидат едни од најдобрите е лош муабет ...
Али слушај ги, неам нишо против .. нека ти бидат и најдобри !

Абе друже имаш разни видови на метал. Овие прават еден посебен вид и токму поради тоа ми се свиѓаат. :helou:

Абе друже имаш разни видови на метал. Овие прават еден посебен вид и токму поради тоа ми се свиѓаат. :helou:

Ne se kalsificiraat ni kako nu metal ni kako alternative metal.
Taka da nemozes da kazes deka se metal u nieden slucaj, a osobeno nemozes da kazes deka se edni od najdobrite metal.. bla bla.. posho neznaesh ni dali se metal i so toa gi stavash na ponisko nivo pravite metal bendovi...

Tuku, muabetov mi beshe, Linkin Park se booomba! Extra fraeri, Mr.Hahn e naj odelepen tip na mixeta..Mike Shinoda e eden od retkite raperi sho se za pochit, Chester znae da izvadi odlichen glas vo zivo, duri bolje i od na CD, sho ne e slucaj kaj S.O.A.D od druga strana....chisto davam primer, posho bitno e toa sho si go skuval u studio da znaesh da go interpretirash i na scena.

Taka da nemozes da kazes deka se metal u nieden slucaj, a osobeno nemozes da kazes deka se edni od najdobrite metal.. bla bla.. posho neznaesh ni dali se metal i so toa gi stavash na ponisko nivo pravite metal bendovi...

Tuku, muabetov mi beshe, Linkin Park se booomba! Extra fraeri, Mr.Hahn e naj odelepen tip na mixeta..Mike Shinoda e eden od retkite raperi sho se za pochit, Chester znae da izvadi odlichen glas vo zivo, duri bolje i od na CD, sho ne e slucaj kaj S.O.A.D od druga strana....chisto davam primer, posho bitno e toa sho si go skuval u studio da znaesh da go interpretirash i na scena.
Сакаш да кажеш дека Серж неможе да испее во живо толку добро? За џабе не е петти тенор во свет, не ги рчкај соВад ;)

Си смешал работите , колку и да ги почитуем ЛП морам да кажам дека Честер вади скрим ко пичкица на сцена додека пак Серж е човек кој пеел и ќе пее секаде исто , дал во студио дал во живо :)

Си смешал работите , колку и да ги почитуем ЛП морам да кажам дека Честер вади скрим ко пичкица на сцена додека пак Серж е човек кој пеел и ќе пее секаде исто , дал во студио дал во живо :)

Ејјј друже не зезај. Многу добар глас вади Честер во живо, а за Серж Танкиан (или како и да се презиваше) не знам пошо не сум го слушал у живо т.е. не сум гледал ниеден концерт на СОАД.

немам лоши зборови за момциве,
мој омилен бенд.
најдобри песни им се:CROWLING,IN THE END,one step closer,BREAKING THE HABIT,FAINT,NUMB,SOMEWHERE I BELONG,FROM THE INSIDE, BLEED IT OUT,GIVEN UP,WHAT I'V DONE.
кој ги нема слушнато нека ги слушне нема да зажали.

Ејјј друже не зезај. Многу добар глас вади Честер во живо, а за Серж Танкиан (или како и да се презиваше) не знам пошо не сум го слушал у живо т.е. не сум гледал ниеден концерт на СОАД.

Многу пофеминизиран му е гласот во живо отколку во студио :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom