Со албанската химна започна академската година во ДУТ

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Не знам дали се спонзори или не, но навистина знаат кога и каде да фрлаат ракети...........алал нека им е...............
затоа сите сте како Е.Т. од ураниумот на Косове што ви го фрлија

Член од
25 март 2012
Мислења
8.577
Поени од реакции
5.168
Разбирам дека се радуваш коа им фрлаат осиромашен ураниум у комшии, али ме интересира дали си доследен во радоста коа кинат не-каури цивили по Авганистан и Ирак, со ракетите кои нели "знаат кога и каде да ги фрлаат".

Не е важно да ли се радувам или не, лично не се радувам кога некој пати, но тогаш мораше да се фрлаат ракети за да се спречи геноцид и тотално етничко чистење................

А за Ирак и Авганистан ме интересира толку што ним и интересирало за албанците кога гинеа од агресорот 99-та.........значи воопшто не ми интересира за тие држави..........а како индивидуа ми пречи кога умираат цивили...............
Дури тогаш Садам бил во многу добри односи со Србија...........

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
Не е важно да ли се радувам или не, лично не се радувам кога некој пати, но тогаш мораше да се фрлаат ракети за да се спречи геноцид и тотално етничко чистење................

А за Ирак и Авганистан ме интересира толку што ним и интересирало за албанците кога гинеа од агресорот 99-та.........значи воопшто не ми интересира за тие држави..........а како индивидуа ми пречи кога умираат цивили...............
Дури тогаш Садам бил во многу добри односи со Србија...........
ОК, ако ја подржуваш нивната политика за фрлање ракети, без двојни аршини, тогаш морам да ти признам дека не си дволичен по ова прашање и си доследен. Но, повеќето твои соверци се радуваат коа НАТО ги бомбардира Србите, а ја пцујат САД коа ги бомбардира Муслиманите. И тоа е многу смешно.

Само, глуп си ако мислиш дека бомбардирањето со осиромашен ураниум нема да ти шкоди тебе, или мене, сеедно. Сметам дека не мораше да биде така, можеа со чисто конвенционално да фрлаат.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ова држава веќе нема пари, така да веќе таа финта нема да врши работа...............
Сега сите мораме да одиме на печалба, а вие не сте научени да работите, сте се научиле да се вработувате во македонски фабрики каде имате плати + БОНУСИ (КРАДЕЊЕ) а само седите.........но на крај ги затворавте пошто немаше што да се краде веќе..........сега се вработувате во голема фабрика=администрација, а парите со задолжување од странство, гледам добар пат води државава......
:pos: :pos: :pos:

Затоа најдобрите инжинери во државава се Македонци, затоа Бетон/Гранит пола Ирак/Афганистан ги изградија. Cool story, едно време плачеше овде дека стварно сме биле повеќе писмени, а сега викаш сме седеле, епа да, уствари седиме, паметните седат, неписмените аргатат по запад мапад :D

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Не знам дали се спонзори или не, но навистина знаат кога и каде да фрлаат ракети...........алал нека им е...............
ако разбираш Српски уствари разбираш пошто си Косовар , издвои 8 мин и гледај го видеото кој губи со бомбардирањето

Член од
25 март 2012
Мислења
8.577
Поени од реакции
5.168
ако разбираш Српски уствари разбираш пошто си Косовар , издвои 8 мин и гледај го видеото кој губи со бомбардирањето

Ретардиран човек + ретардирана локална телевизија сакаат да направат емисија, а ти ја постираш како некоја релевантна аналитичка фигура................и плус вика Албанци......ц ц цц ц ц

Јас знам македонски но разбирам и срспки, бугарски, хрватски, словенски,.........ако некој знае македонски, тој знае и српски, затоа што е ист јазик, а не дека сум од Косово.......
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 22:23 ---
:pos: :pos: :pos:

Затоа најдобрите инжинери во државава се Македонци, затоа Бетон/Гранит пола Ирак/Афганистан ги изградија. Cool story, едно време плачеше овде дека стварно сме биле повеќе писмени, а сега викаш сме седеле, епа да, уствари седиме, паметните седат, неписмените аргатат по запад мапад :D

Какви добри инженери, па што зборуваш, сакаш да се споредиш со албанците кои немале со децении овде да студираат???????????
Гранит гради пола Ирак????????? што пиеш човече????????
И никој не спомнаа образување, или ти се помешаа постовите, дали некаде сум спомнал дека моментално сме пописмени од вас?????????? Вие сте пописмени, но крадете цело време, и во комунизам и денеска.........
Подобро во запад да работиме, отколку да се крадеме себеси........ги вртиме истите пари, всушност не, овде крадете а ги трошите во Грција............

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Какви добри инженери, па што зборуваш, сакаш да се споредиш со албанците кои немале со децении овде да студираат???????????
Гранит гради пола Ирак????????? што пиеш човече????????
И никој не спомнаа образување, или ти се помешаа постовите, дали некаде сум спомнал дека моментално сме пописмени од вас?????????? Вие сте пописмени, но крадете цело време, и во комунизам и денеска.........
Подобро во запад да работиме, отколку да се крадеме себеси........ги вртиме истите пари, всушност не, овде крадете а ги трошите во Грција............
Такви инженери, какви што ДУТ не може никад да извади. Распрашај се какви проекти имаат Бетон и Гранит и кој гради автопати во република Српска итн.

Па токму тоа ти го велам, ете самиот знаеш кој е пописмен и точка на муабетот. Ти си знаел кој каде крадел, кога пола од албанците се бават со продавање дрога и шверц на органи.

п.с. многу ме повреди со ова парите што сме ги трошеле во Грција :place:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
Јас знам македонски но разбирам и срспки, бугарски, хрватски, словенски,.........ако некој знае македонски, тој знае и српски, затоа што е ист јазик, а не дека сум од Косово..................
оф контекст: не верувам дека разбираш Словенечки.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Словенечки може не разбира, ама затоа словенски растура :)
И во право е за ова дека српски и македонски се исти јазици, во суштина сите словенски јазици се дијалекти на македонскиот ;)
Затоа он владее со Словенскиов.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.649
Поени од реакции
35.214
Мендух Тачи бил спречен да влезе во Грција, му пишува на Самарас: Вашата влада е непријателска кон Албанците !

Причина : Возачот немал интернационална возачка дозвола:свиркам:

Па добро бе како не им е сТрам на овие гејскиве царински служби, главниот опозициски шеф да го спречат да влезе во Грција само затоа што возачот немал интернационална возачка дозвола, па немал, немал, голема работа, што има него да го проверуват и да спроведуваат законски процедури, кога е во прашање Албанец:свиркам:
И сега ете почнал чичко Мендух да си пишува писма, да искажува револт до сите надлежни европски институции дека Гејската влада е непријателска кон Албанците.

П.С. треба да се измислат посебни закони и правила што ќе важат само за Албанци, по што тие не се поистоветуваат со обичните смртници.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
puno.....sssss.....ajt sega puski da zimate...... i odma "ce go pailm Solun da mu vikate oti gozpodzata ja facal za raka"....ustvari ne...nemal int vozacka.....my bad...

Ete vidis ne bilo do nas bago majkata....i drugite ne ve sakale....ali otom potom....kad tad ce si doznaete.....ajt sega imas misija da ne ubedis deka grcive ve saket ama ovoa bilo izoliran incident......

Член од
25 март 2012
Мислења
8.577
Поени од реакции
5.168
puno.....sssss.....ajt sega puski da zimate...... i odma "ce go pailm Solun da mu vikate oti gozpodzata ja facal za raka"....ustvari ne...nemal int vozacka.....my bad...

Ete vidis ne bilo do nas bago majkata....i drugite ne ve sakale....ali otom potom....kad tad ce si doznaete.....ajt sega imas misija da ne ubedis deka grcive ve saket ama ovoa bilo izoliran incident......

А вас ве сакаат ептееееееееееееееееееееееен.............и турците ги сакаат, и бугарите, само албанците не ги сакаат..... браво, алал да тие за заклучокот.....
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 18:46 ---
Такви инженери, какви што ДУТ не може никад да извади. Распрашај се какви проекти имаат Бетон и Гранит и кој гради автопати во република Српска итн.

Па токму тоа ти го велам, ете самиот знаеш кој е пописмен и точка на муабетот. Ти си знаел кој каде крадел, кога пола од албанците се бават со продавање дрога и шверц на органи.

п.с. многу ме повреди со ова парите што сме ги трошеле во Грција :place:

Дали зборувавме за пола Ирак и пола Авганистан или за Српска република????????????
Какви проекти имаат Бетон и Гранит????????? Дај линк!
За архитектура се гледаат македонците со проектот Скопје 2014...........

Еве што граделе албанците во Астана, Казахстан:
http://www.youtube.com/watch?v=zNVyaitnNf0

Дај доказ дека албанците се бават со шверц на органи!!!!!!!!!!!
Дај доказ дека екслузивно албанците се бават со подавање дрога, а македонците воопшто не се бават????????????
Па нели имаше дури на вести каде се објави човекот на целиот свој подрум имаше лабораторија за дрога, во источна Македонија се наоѓаа полиња со *ТРЕВА*..............
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 18:52 ---
ОК, ако ја подржуваш нивната политика за фрлање ракети, без двојни аршини, тогаш морам да ти признам дека не си дволичен по ова прашање и си доследен. Но, повеќето твои соверци се радуваат коа НАТО ги бомбардира Србите, а ја пцујат САД коа ги бомбардира Муслиманите. И тоа е многу смешно.

Само, глуп си ако мислиш дека бомбардирањето со осиромашен ураниум нема да ти шкоди тебе, или мене, сеедно. Сметам дека не мораше да биде така, можеа со чисто конвенционално да фрлаат.
Албанците кои ја пцујат САД се многу мал број, а истовремено се изманипулирани од разни фракции на исламот кои допрва треба да се исчистат затоа што се финансираат од сомнителни извори..........
Никој не се радуваше кога нато ја бомбардираше Србија, се радувавме затоа што западот конечно интервенираше за да престане агресорот, требаше уште во војната во Босна да се случи бомбардирањето......таа грешка на Нато никогаш не треба да се заборави.........
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 18:53 ---
Имаш право, малку е поразличен словенечкиот
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 18:54 ---
Словенечки може не разбира, ама затоа словенски растура :)
И во право е за ова дека српски и македонски се исти јазици, во суштина сите словенски јазици се дијалекти на македонскиот ;)
Затоа он владее со Словенскиов.

Против твојава теорија стои ЦЕЛИОТ ЕБА.Н НАУЧЕН СВЕТ..............со среќа нека тие..............

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ако против мојата теорија стои цел свет или цел универзум тоа не ја прави неточна, сепак е само теорија, а и се друго што е нивно е исто така теорија.
Кој фактор си ти па тебе доказ да ти даваат :icon_lol:
И да Гранит и Бетон имаат градено и градат во Ирак и Афганистан, за албански фирми појма немам.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Познат нарко дилер уапсен во Арачиново

Педесет и седумгодишен арачиновец за кого полиција веќе подолго време се сомневала дека тргува со дрога денеска е уапсен во неговиот дом, каде биле пронајдени дрога и пари.

Зија Асани, според информациите од Министерството за внатрешни работи, неколку месеци наназад бил под полициска опсервација за да се докажат неговите криминални дела поврзани со недозволена трговија со наркотици.

“Утринава беше извршен претрес во домот на педесет и седумгодишно лице од Арачиново при што во една од просториите пронајдени се 800 грама хероин спакувани во две полиетиленски пакувања. Од слобода е лишена и четириесет и едногодишна негова партнерка која што била инволвира во трговија со наркотици. Осомничениот и досега и е добро познат на полицијата, при што за време на истрагата беа реализирани два случаи на недозволена трговија со наркотици во двата случаи осомничениот е директно инволвиран во својство на дилер“, вели Иво Котевски, помошник министер за односи со јавност во МВР.

Во еден од случаите Асани продал помала количина кокаин, а во другиот хероин. Се очекува денеска тој да биде изведен пред истражен судија во Кривичниот суд во Скопје.

Инаку, братот на Асани беше еден од осомничените за убиството на тројцата полицајци во Арачиново во 2000-та година.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Јас мислам дека е невин ,му подметнале шекер место дрога и го наместиле,и оружјето што му го нашле е лажно Ш!птари не убива тоа оружје само Каури убива
и брат му е невин за убиството на 3 -јцата полицајци
ОЧЕКУВАМ ПРОТЕСТИ У ПЕТОК ПОСЛЕ МОЛИТВАТА ТАМАН ДА ВИ КАЖЕ ВАХАБИЈАТА КАКО И ШТО ДА СКАНДИРАТЕ И ДА ПРАВИТЕ БИДЕЈКИ СТЕ НЕУКИ СИТЕ

Член од
25 март 2012
Мислења
8.577
Поени од реакции
5.168
Ако против мојата теорија стои цел свет или цел универзум тоа не ја прави неточна, сепак е само теорија, а и се друго што е нивно е исто така теорија.
Кој фактор си ти па тебе доказ да ти даваат :icon_lol:
И да Гранит и Бетон имаат градено и градат во Ирак и Афганистан, за албански фирми појма немам.
Јас ќе верувам во теоријата на целиот еба.н научен свет......

Дај линк што граделе Гранит и Бетон!!!!!!!!1
Дали го гледаше видеото на јуттуб??????????????

Kajgana Shop

На врв Bottom