puno.....sssss.....ajt sega puski da zimate...... i odma "ce go pailm Solun da mu vikate oti gozpodzata ja facal za raka"....ustvari ne...nemal int vozacka.....my bad...
Ete vidis ne bilo do nas bago majkata....i drugite ne ve sakale....ali otom potom....kad tad ce si doznaete.....ajt sega imas misija da ne ubedis deka grcive ve saket ama ovoa bilo izoliran incident......
А вас ве сакаат ептееееееееееееееееееееееен.............и турците ги сакаат, и бугарите, само албанците не ги сакаат..... браво, алал да тие за заклучокот.....
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 18:46 ---
Такви инженери, какви што ДУТ не може никад да извади. Распрашај се какви проекти имаат Бетон и Гранит и кој гради автопати во република Српска итн.
Па токму тоа ти го велам, ете самиот знаеш кој е пописмен и точка на муабетот. Ти си знаел кој каде крадел, кога пола од албанците се бават со продавање дрога и шверц на органи.
п.с. многу ме повреди со ова парите што сме ги трошеле во Грција
Дали зборувавме за пола Ирак и пола Авганистан или за Српска република????????????
Какви проекти имаат Бетон и Гранит????????? Дај линк!
За архитектура се гледаат македонците со проектот Скопје 2014...........
Еве што граделе албанците во Астана, Казахстан:
http://www.youtube.com/watch?v=zNVyaitnNf0
Дај доказ дека албанците се бават со шверц на органи!!!!!!!!!!!
Дај доказ дека екслузивно албанците се бават со подавање дрога, а македонците воопшто не се бават????????????
Па нели имаше дури на вести каде се објави човекот на целиот свој подрум имаше лабораторија за дрога, во источна Македонија се наоѓаа полиња со *ТРЕВА*..............
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 18:52 ---
ОК, ако ја подржуваш нивната политика за фрлање ракети, без двојни аршини, тогаш морам да ти признам дека не си дволичен по ова прашање и си доследен. Но, повеќето твои соверци се радуваат коа НАТО ги бомбардира Србите, а ја пцујат САД коа ги бомбардира Муслиманите. И тоа е многу смешно.
Само, глуп си ако мислиш дека бомбардирањето со осиромашен ураниум нема да ти шкоди тебе, или мене, сеедно. Сметам дека не мораше да биде така, можеа со чисто конвенционално да фрлаат.
Албанците кои ја пцујат САД се многу мал број, а истовремено се изманипулирани од разни фракции на исламот кои допрва треба да се исчистат затоа што се финансираат од сомнителни извори..........
Никој не се радуваше кога нато ја бомбардираше Србија, се радувавме затоа што западот конечно интервенираше за да престане агресорот, требаше уште во војната во Босна да се случи бомбардирањето......таа грешка на Нато никогаш не треба да се заборави.........
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 18:53 ---
оф контекст: не верувам дека разбираш Словенечки.
Имаш право, малку е поразличен словенечкиот
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 18:54 ---
Словенечки може не разбира, ама затоа словенски растура
И во право е за ова дека српски и македонски се исти јазици, во суштина сите словенски јазици се дијалекти на македонскиот
Затоа он владее со Словенскиов.
Против твојава теорија стои ЦЕЛИОТ ЕБА.Н НАУЧЕН СВЕТ..............со среќа нека тие..............