Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Имам неколку пати прашано тука али никако да добијам одговор.
Дали знае некој дали и каде кај нас може да се најде овој олдскул парфем и колонска?

Pino Silvestre

nd.1522.jpg

Која е цената на Версаче Версус женскиот парфем?
Препорака за поклон за роденден,некој женски парфем?

Која е цената на Версаче Версус женскиот парфем?
Препорака за поклон за роденден,некој женски парфем?

Bvlgari%20Voile%20De%20jasmin%20For%20Women%20EDT.jpg

Совршен е! Околу 3.800 е 100 мл, а 50 мл беше некаде околу 3.000.

Имам неколку пати прашано тука али никако да добијам одговор.
Дали знае некој дали и каде кај нас може да се најде овој олдскул парфем и колонска?

Pino Silvestre

nd.1522.jpg
Aјде бе овој беше од татко ми времето, не сакаш сигурно да мирисаш на елка како автомобил.

Цената која ја плаќаш кога си сингл е парфемот, си купив некни по не знам колку време Esprit од Космо.

1000че без малку е на попуст. (Имаа некој попуст од 30% за Esprit)

urbm.jpg

Aјде бе овој беше од татко ми времето, не сакаш сигурно да мирисаш на елка како автомобил.

Цената која ја плаќаш кога си сингл е парфемот, си купив некни по не знам колку време Esprit од Космо.

urbm.jpg
Боље овој нека го користи :D
BG_Rose_oil.jpg

urbm.jpg

Хаха братучед ми го користеше на времето јас уште мал бев, па сакав да се присетам на парфемот :D

За секој ден овие подароци ми се од родеднен па да ги искористам.

Сакам да го земам Eternity и Obsesion од Келвин Клајн во Америка се околу 30 и 50 долари добар е знае ли некој?

Овој Polo го има ли кај нас и колку пари е ?

Има нов Armani Code Sport. Го пробал некој каков е? Има некоја разлика со обичниот? Подобар е?

nd.2077.jpg

јас го користам овој: Авон Сигнатур веќе 2 години (не едно паковање 2 години туку 2 години со ред со ваков парфем се прскам)
овој е есенски парфем... бар мене така ми изгледа.. има мирис на ДРВО, шума во есен...
многу тежок и длабок мирис, а и трае долго... а и не е скап

еднашка ми дадоа за поклон за нова година пако рабане оне милион.... ама не е тоа тоа.. откако го истрошив пак си се вратив на авон сигнатуре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom