Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

IcoNic Пошо многу се изнервира еве сеа ке ти го сменам ОК,па глеј го psy

Абе нема тоа везе.,, не се нервирам.. туку глупо е да зборуваме за Суарез во тема за Манчестер Јунајтед..

Абе нема тоа везе.,, не се нервирам.. туку глупо е да зборуваме за Суарез во тема за Манчестер Јунајтед..
Чоек јас нема потреба да ти се објаснувам тебе али еве да ти објаснам: Како што можеш да видиш погоре пишав глеам МОТ2 па пишав за одбраната на ДДГ за лактот на РВП,па се надополнив за томче ,па се надополнив за зубарот и така ти се возбуди многу. И јас не сакам да се замарам за зубарот тука али така испадна, јас не ни видов дека некој пишал после мене ,туку само си надополнив.
Кога сме кај ПЛ-темата нели е затворена? Ја не ја следам
Ај сеа ПОззз и Чилакс мало(y)

Иии сеа кај е дајвот на бејл :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:???????????????????????????????

iI04qBVyEBQp2.gif

У21 играат со Саутемптон моментално и водат 1 - 0, голот го дал Лингард. Бебе за прв пат сезонава игра за У21 додека на голот е Гољини. Тимот е помешан со некои младинци поради интернационалните настапи на некои играчи.

XI: Pierluigi Gollini; Scott Wootton, Michael Keane, Michele Fornasier, Tyler Blackett; Bebe, Tom Thorpe, Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard; Joshua King.
Subs: Joel Pereira, Frederic Veseli, Sean McGinty, Reece James, Luke Hendrie.

http://www.thefirstrow.eu/watch/145777/1/watch-manchester-united-vs-southampton,-u21.html

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=173371&part=sports

Оној Виктор Ванјама да ти бил брат на Мекдоналд Марига од Интер :facepalm: Што е со африканциве беее, ни презиме исто немаат :facepalm:

Може се од иста мајка,а различен татко.:)

Не бе све исто им било сеа гледам, само овој Марига не го користи Ванјама презимето, ваљда се договориле уште од мали така за да не ги мешаат :)

Victor_Wanyama.jpg

Инаку да, ова е копито што ни треба ама скептична сум за трансферов затоа што знаеме дека Фергусон не сака африканци и муслимани поради нивните обврски/пости :)
Али за Селтик овој бил клучен играч според нивните фанови у освојување на титула (не дека е нешто тешко таму да освоиш титула), најконстантен играч им бил.

Не бе све исто им било сеа гледам, само овој Марига не го користи Ванјама презимето, ваљда се договориле уште од мали така за да не ги мешаат :)

Victor_Wanyama.jpg

Инаку да, ова е копито што ни треба ама скептична сум за трансферов затоа што знаеме дека Фергусон не сака африканци и муслимани поради нивните обврски/пости :)
Овој да се земе добра работа ќе направеме баш ваков играч ни треба го имам гледно неколку пати и од тоа што имам приметено физички е многу силен играч, а на са баш таков профил на играч ни фали на средината.

Е добро де и јас имам различно презиме со родителите :pos::pos::facepalm:

Овој да се земе добра работа ќе направеме баш ваков играч ни треба го имам гледно неколку пати и од тоа што имам приметено физички е многу силен играч, а на са баш таков профил на играч ни фали на средината.

И ќе оди на африкански куп баш кога ја кршиме сезоната по обичај, во јануари/фебруари и ќе ни е најпотребен :) затоа не сака Фергусон африканци.

Испуштивме таков играч (Дембеле),но има уште еден што е таков профил на играч којшто навистина ми е "фатен на око" ,а тоа е Стротман,но сепак ни тој нема да го земиме,а за овој сум скептичен не знам оти ама то е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom