2
~2A
Гостин
Сите Суарез,Суарез сигурно не сте го виделе дајвот од Бејл. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
IcoNic Пошо многу се изнервира еве сеа ке ти го сменам ОК,па глеј го psy
Чоек јас нема потреба да ти се објаснувам тебе али еве да ти објаснам: Како што можеш да видиш погоре пишав глеам МОТ2 па пишав за одбраната на ДДГ за лактот на РВП,па се надополнив за томче ,па се надополнив за зубарот и така ти се возбуди многу. И јас не сакам да се замарам за зубарот тука али така испадна, јас не ни видов дека некој пишал после мене ,туку само си надополнив.Абе нема тоа везе.,, не се нервирам.. туку глупо е да зборуваме за Суарез во тема за Манчестер Јунајтед..
Кога сме кај ПЛ-темата нели е затворена? Ја не ја следам
Ај сеа ПОззз и Чилакс мало![]()
Иии сеа кај е дајвот на бејл???????????????????????????????
Може се од иста мајка,а различен татко.![]()
Овој да се земе добра работа ќе направеме баш ваков играч ни треба го имам гледно неколку пати и од тоа што имам приметено физички е многу силен играч, а на са баш таков профил на играч ни фали на средината.Не бе све исто им било сеа гледам, само овој Марига не го користи Ванјама презимето, ваљда се договориле уште од мали така за да не ги мешаат
![]()
Инаку да, ова е копито што ни треба ама скептична сум за трансферов затоа што знаеме дека Фергусон не сака африканци и муслимани поради нивните обврски/пости![]()
Овој да се земе добра работа ќе направеме баш ваков играч ни треба го имам гледно неколку пати и од тоа што имам приметено физички е многу силен играч, а на са баш таков профил на играч ни фали на средината.
Овој да се земе добра работа ќе направеме баш ваков играч ни треба го имам гледно неколку пати и од тоа што имам приметено физички е многу силен играч, а на са баш таков профил на играч ни фали на средината.