Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На Talksport рекле дека РВП нема да го казнат, ама тоа не е конечната одлука на ФА, искрено мое мислење е дека и да го казнат ќе биде заслужено. Марк Огден од Телеграф потврди дека ФА нема да го истражува инцидентот.

На Talksport рекле дека РВП нема да го казнат, ама тоа не е конечната одлука на ФА, искрено мое мислење е дека и да го казнат ќе биде заслужено.
Ќе биде заслужено ама не 3 натпревари.
Не заебавајте,максимум 2 според мене.

Imate video od incidentov? Kako i da e treba klubot da go kazni za ovaa namera kako sto go kaznija Cantona paricno togas.

Ма какава казна масна. Џерард има направено вакви работи многу пати и го немаат казнето.

Но ако сакаат да го казнат неке биде 1 меч и така е подобро за него да не игра против вие рагбистиве Стоук:icon_lol:

Ма какава казна масна. Џерард има направено вакви работи многу пати и го немаат казнето.

Но ако сакаат да го казнат неке биде 1 меч и така е подобро за него да не игра против вие рагбистиве Стоук:icon_lol:
Еве со Стоук и во КК со Челзи нека одамра.

Sea gleam MOTD Two,nemase gol DDG go izvadi ,a RVP svarno go potkaci malkuvlcsnap-2012-10-08-15h38m35s176.png

match.of.the.day.two.2012.10.07.720p.hdtv.x264-ftp.mkv_000741679.jpg
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 17:53 ---
i jadenje burek za golot na tom4e imal nemal namera vazno postigna gol na sezona.

И со Клуж изгледа беше,РвП исто беше на нервна база за секој контакт се пушташе да се ''тепа'' :facepalm:

tumblr_m7x4ncSjop1qbivsd.gif

:pos::pos:

А што се замараш со дајвот на Суарез.. имаш тема Премиер лига која е неменета за тоа.. сто пати е таму постиран и мораше и тука.. ова е фан клуб на Манчестер Јунајтед не на Ливерпул.. И тука се коментира само за Манчестер Јунајтед.. Не доаѓам ја во темава да го гледам дајвот на Суарез.. толку и ме заболе за него..

Го кладе овде дајвот за да го спореди со нашите. Прати му ја го Јанг, да знај како да не дајва неквалитетно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom